enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5827
EURO
35,0155
ALTIN
2.461,48
BIST
9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kutlu’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kutlu’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28.10.2015
117
A+
A-

1. Dünya savaşı ile birlikte emperyalist güçler, Dünyanın en stratejik konumunda olan topraklarımızı işgal etmek için yola çıkmışlardı. Geçtiğimiz yüzyılda tarihten silinmek istenen bir milletin var olma mücadelesini kazandıktan sonra emperyalizme verdiği en önemli cevap Cumhuriyet’tir. Bu sebeple Cumhuriyetimiz, dünyadaki birçok milletin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin sırt sırta vererek kurduğu 17. ve son devletimiz, Dünya tarihine vurduğumuz mücadele mührüdür!

Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti milletimizin ortak eseridir. Bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti; önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği, evrensel ilkeleri muhafaza ederek, medeni dünyanın onurlu bir üyesi olarak mazlum coğrafyalara verdiği destekle yeni ufuklar açacak ve verdiği kararlı mücadeleyi sürdürülecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 92. yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.