enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4268
EURO
34,8288
ALTIN
2.442,65
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Halkı İçin Halk Masası

Avcılar Halkı İçin Halk Masası
09.08.2016
125
A+
A-

Avcılar Belediyesi Halk Masası, doğrudan Belediye Başkanı’na bağlı olarak işinde uzman personeli ile Avcılar halkına hizmet vermeye başladı. Tüm öneri, istek ve şikayetler Halk Masası’na şahsen, telefon (444 69 89), fax ya da elektronik posta aracılığı ile haftanın 7 günü 24 saat yapılabilecek.

Halk masasına internet yolu ile de ulaşabilen Avcılar halkı, halkmasasi@avcilar.bel.tr adresinden şikayetlerini, dileklerini ve memnuniyetlerini bildirebilecekler. Halk masasına ulaşan şikayetler ve istekler ilgili müdürlükler tarafından sonuçlandırıldıktan sonra, cevaplar yine Halk Masası çalışanlarıncaelektronik posta yoluyla vatandaşlara gönderilecek. 

Belediye içerisinde danışmanlık hizmeti de veren Halk Masası, herhangi işi sebebi ile Belediye’ye gelen vatandaşlara gideceği yeri veya birimi bilmiyorlarsa gerek kurum içi, gerekse kurum dışı yönlendirme yaparak yardımcı olacaklar.Her türlü şikayet veya başvuru talebinde bulunan vatandaşların istekleri dilekçe haline getirilerek Yerel Yönetim programlarında kayıt altına alınacak ve ilgili müdürlüğe havalesi yapılıp takibi sağlanacak.

“HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ”

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Vatandaşın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için ellimizden geleni yapmak için çalışıyoruz. Biz hizmet için varız” dedi. 

Halk Masasında bulunan İŞKUR Hizmet Noktası yetkilisine müracaat edip iş talebinde bulunan vatandaşlar tarafından doldurulan iş talep formu alınarak www.iskur.gov.tr adresi üzerinden sisteme kaydedilecek ve sıralı bir şekilde dosyalanması sağlanacak. 

Talep doğrultusunda bu iş talep formları, il sınırları içinde bulunan iş yerlerine portföy olarak ulaştırılacaktır. Ayrıca İŞKUR ana sitesi üzerinden firmalara yönlendirme yapılabilecek ve Avcılar Belediyesi olarak iş bulmalarına yardımcı olunacak. 

Yine internet üzerinden SecretCv programı kullanılarak yapılan kayıtlar, Halk Masası’na yönlendirilebilecektir. Halk masası SecretCv yöntemi ile başvuru yapan vatandaşları, doğru işe doğru insan felsefesi ile uygun firmalara ve iş yerlerine yönlendirilmelerini sağlayacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.