enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mahalle Evlerinin İkincisi Marmara’ya Açıldı

Yerel hizmet veren muhtarlıklara ilk kez “Mahallemiz Cumhuriyet” projesiyle farklı bir bakış açısı getiren Beylikdüzü Belediyesi, içerisinde Beylikdüzü Belediyesi Çözüm Merkezi ve muhtarlık bulunan “Mahallemiz Marmara”yı halkın katılımıyla hizmete açtı. Tabana hizmetin çok önemli olduğundan bahseden Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Marmara Mahallesi’ne seneler sonra belediye eli değdi. Muhtarlıklar içinde bulunan çözüm merkezlerimizle artık belediyeyle direkt ilişki daha hızlı sağlanacak” dedi.

Mahalle Evlerinin İkincisi Marmara’ya Açıldı
21.10.2015
140
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, muhtarlıkları bir bir hak ettikleri mekanlara kavuşturuyor. İlk olarak “Mahallemiz Cumhuriyet” adıyla kurulan muhtarlık binasının açılışının ardından, şimdi de “Mahallemiz Marmara” kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucu hizmete girdi. 10 Mahalle için planlanan belediye çözüm merkezlerinin ikincisi olarak içerisinde muhtarlık ve Beylikdüzü Belediyesi Çözüm Merkezi bulunan alan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Marmara Mahalle MuhtarıVezir Ocak’ınyanı sıra vatandaşların da yoğun katılımıyla açıldı.

 

“Çözüm Merkezi Anında İletişimi Kolaylaştıracak”

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm mahallere yapılacak muhtarlık noktalarıyla ve çevrelerinde bulunan alanlarla ilgili bilgi verdi. İmamoğlu, “Çözüm merkezimiz vasıtasıyla bir personelimiz herhangi bir sıkıntı olduğunda muhtarlık ve belediye birimleri arasında direkt iletişim sağlayacak. Muhtarlar bizim gözbebeğimiz. Tüm mahallelerimize sırasıyla bu tip noktaları kazandıracağız. Marmara Mahallesi bizim için çok kıymetli, çok değerli bir gelişim alanı. 2016 yılında Marmara Mahallesi’nde çok şey değişecek” diye belirtti. Açılışta Marmara Mahallesi de dahil birçok mahalleyi kapsayan Hürriyet Bulvarı’nda yapımı tamamlanmak üzere olan ve devam eden projelerden söz eden İmamoğlu, Kadir Topbaş Parkı içerisindeki sosyal tesisler, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, park düzenlemeleri gibi birçok noktaya değindi.

 

Yeni hizmet binasının herkese hayırlı olmasını dileyen Marmara Mahalle Muhtarı Vezir Ocak ise “Marmara Mahallesi 17 sene sonra muhtarlık binasına kavuştu. Başkanımız her mahalleye olduğu gibi buraya da çok önem veriyor. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.