enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5537
EURO
34,8763
ALTIN
2.428,26
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SANAT VE MESLEK KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

SANAT VE MESLEK KURSLARINA BÜYÜK İLGİ
02.09.2016
129
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmet verdiği sanat ve meslek kursları yaz sezonunda Küçükçekmecelilerden büyük ilgi gördü.

Sefaköy, Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri’nde yabancı dil kurslarından; bilgisayar, işaret dili ve web tasarıma, grafik animasyondan; gitar, keman ve bağlamaya pek çok branşta açılan kurslarda yüzlerce Küçükçekmeceli meslek edindi ve kendini yetiştirme fırsatı buldu.

GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI

Toplamda 2 bin 100 öğrencinin devam ettiği kurslarda kursiyerler alanında uzman eğitmenlerle çalışarak, ücretsiz uygulamalı eğitim aldı. 8-14 yaş arası çocuklar da sanat kurslarından faydalandı.
“Vatandaşlarımızın var olan yeteneklerini geliştirmeleri ve bir sanat dalıyla ilgilenmeleri açısından bu kurslarını çok önemsiyoruz” diyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmecelilerin yoğun ilgisine teşekkür ederek, sanat ve meslek kurslarının güz döneminde de devam edeceği ve kayıtların başladığı müjdesini verdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.