enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2584
EURO
34,6908
ALTIN
2.400,93
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SEZEN AKSU PARKI’NDA EVET DİYECEKLER

SEZEN AKSU PARKI’NDA EVET DİYECEKLER
03.08.2016
128
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi,Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin tadilatı dolayısıyla nikah tarihini daha önceden belirlemiş çiftlerin mağdur olmaması için merkezin karşısında yer alan Sezen Aksu Parkı’nda nikah kıyacak. Geçici bir süre ile nikah konseptine uygun hale getirilen park;yeşil ve cıvıl cıvıl hali ile adeta bir kır düğünü ortamını andırıyor.

Vatandaşa daha konforlu bir hizmet verebilmek amacıyla Beylikdüzü Kültür Merkezi(BKM) tadilata girdi. Nikah tarihini daha önceden almış 4 çiftin zor durumda kalmaması için de Sezen Aksu Parkı, geçici nikah yeri olarak belirlendi.Dolayısıyla öncesinde BKM’dennikah tarihi alan çiftlerin nikahı, BKM karşısında yer alan Sezen Aksu Parkı’nda kıyılacak.Süsleme organizasyonun yapıldığı venikah konseptine göre düzenlemeler yapılan parkta çiftler, mutluluğa evet diyecek. Nikahlar, yemyeşil bir ortamda açık havada kıyılacak. BKM’nin yenileme çalışmaları tamamlandığında ise ilçe halkı yepyeni nikah salonlarında hizmet almaya devam edecek.

Diğer yandan yeni nikah tarihi alacak çiftlerin nikah törenleri de BKM tadilat ve onarım süreci bitene kadar BeyliciumAVM’de hazırlanan salonlarda yapılacak. Nikah işlemleri için vatandaşlar, BeyliciumAVM’nin 2. Katında eski Erol Günaydın Tiyatro Sahnesi olarak bilinen salonun yanında bulunanBeylikdüzü Belediyesi Nikah Memurluğu’nun noktasına başvurabilirler. Nikah Kıyma İşlemleri ise 2. katta bulunan Erol Günaydın Sahnesi (NO: 88) ile 4. kattaki Beyaz Salon’da (NO: 125) gerçekleşecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.