enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Belediyesi Olarak Geri Dönüştürülebilir Atıklarınızı Nakde Çeviriyoruz!

Silivri Belediyesi Olarak Geri Dönüştürülebilir Atıklarınızı Nakde Çeviriyoruz!
13.04.2022
215
A+
A-

Silivri Belediyesi Olarak Geri Dönüştürülebilir Atıklarınızı Nakde Çeviriyoruz! Kazandıran Artı Kart uygulamamız ile, sizler de evlerinizde oluşan; kağıt-karton-kompozit, plastik, metal ve cam atıklarınızı; ayrıştırılmış ya da karışık olarak “Mobil Sıfır Atık Toplama Araçlarına” getirerek atıklarınızı nakde çevirebilir, sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında atıklarınızı ekonomiye kazandırabilirsiniz.

Kazandıran Artı Kartımı nereden alabilirim? Kazandıran Artı Kart; ailenin bir ferdi için verilecek olup, kartlarınızı Mahalle Muhtarlığınızdan teslim alabilirsiniz. Kazandıran Artı Kart nasıl kullanılır? Ayrıştırılmış ya da karışık olarak topladığınız geri dönüştürülebilir atıklarınızı; yayınlanan programda belirtilen gün ve saat aralığında mahallenizde bulunacak olan Mobil Sıfır Atık Toplama Araçlarımıza getirerek sorumlu personele teslim edebilir ve atıklarınız tartıldıktan sonra fiyat tarifesi üzerinden hesaplanarak “Kazandıran Artık Karta” yüklenen TL’lerinizi, anlaşmalı market ve işletmelerde alışverişiniz esnasında kullanabilirsiniz.

Ayrıştırılmış ve Karışık Atık nedir? Geri dönüştürülebilir atıklarınızı türlerine göre; kağıt-karton-kompozit, plastik, metal ve cam atık olacak şekilde ayrı torbalarda biriktirmeniz durumunda; atıklarınız ayrı ayrı fiyat tarifeleri üzerinden hesaplanır. Ancak, cam hariç olmak üzere; kağıt-karton-kompozit, plastik ve metal atıkların tek bir torba içerisinde toplanması durumunda atıklarınız karışık atık fiyat tarifesi üzerinden hesaplanır. Ayrıca unutulmamalıdır ki, araçlara teslim edilecek olan atıkların içi boş olmalıdır. (Örneğin süt kutusu, içerisinde kalmış süt ile teslim edilmemelidir.)

Mobil Sıfır Atık Toplama Aracı ne zaman mahallemde olacak? Araçlarımızın toplama programlarına; web sitemiz (www.silivri.bel.tr) (atikyonetimi.silivri.bel.tr) ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ya da 444 20 47 (Sıfır Atık İletişim Hattı) üzerinden İletişim Merkezimize ulaşarak öğrenebilirsiniz. Kazandıran Artı Kartımı nerelerde kullanabilirim? Kazandıran Artı Kartınızı, İlçemizde bulunan anlaşmalı işletmelerde kullanabilirsiniz. Anlaşmalı işletme bilgilerine; www.silivri.bel.tr ve atikyonetimi.silivri.bel.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Mobil Sıfır Atık Toplama Araçlarına hangi atıklarımı getirebilirim? Kazandıran Artı Kart uygulamasındaki atıklar dışında; evlerinizde oluşan, atık piller, küçük elektrikli ve elektronik atıklar ile parçaları ve pet şişe içerisinde biriktirilmiş olan kullanılmış bitkisel atık yağlarınızı araçlarımıza getirerek çevreyi koruyabilirsiniz.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.