enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN GÜMÜŞYAKA’DA 3 BİN KİŞİLİK İFTAR

SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN GÜMÜŞYAKA’DA 3 BİN KİŞİLİK İFTAR
11.04.2022
115
A+
A-

Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka’da, iş insanı Ali Kaya’nın katkıları ile Pazar akşamı verilen sokak iftarına 3 bin’e yakın katılım oldu. Gümüşyakalılara seslenen Başkan Volkan Yılmaz, “Gümüşyakalılar için 7/24 aşkla çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

Silivri Belediyesi hayırsever iş insanlarının katkıları ile vatandaşlarımızı yoğun katılımlı iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor.  Gümüşyaka’da Pazar günü düzenlenen iftara 3 bin kişiye yakın katılım olurken vatandaşların yanı sıra mahallenin geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Agu, CHP Meclis Üyesi Lütfü Vardar, MHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Polatkan Polat, CHP Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, Ferit Pala, Silivrispor geçmiş dönem Kulüp Başkanlarından İhsan Atun, MHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenoğlu Türkyılmaz, Silivri Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Sultan Aşkın, Meclis Üyesi Sefer Ölçer, Gümüşyaka Muhtarı Mazlum Güçlü de hazır bulundular.

YILMAZ: BU SOFRALAR SİZİN VE HELAL

Pazar akşamı Gümüşyaka’da gerçekleştirilen iftara katkılarından dolayı iş insanı Ali Kaya’ya teşekkür eden Başkan Volkan Yılmaz, gönül sofralarında birlik ve beraberlik içinde oruçlarını açan hemşehrilerine şöyle seslendi: “Yaptığınız ibadetlerin Cenab-ı Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Silivri Belediyesi olarak her gün farklı mahallelerde iftar sofraları kuruyoruz. Bu sofralar sizin ve helal.

ALİ KAYA’YA İFTAR TEŞEKKÜRÜ

Silivri Belediyesinin kasasından yük koymadan, bu sofları iş insanlarımızla kuruyoruz. Gümüşyaka’daki iftar soframıza büyük katkı sunan Ali Kaya beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yapmış olduğu hayırlarla hanelerine bolluk bereket versin, eksik etmesin.

“GÜMÜŞYAKALILAR İÇİN 7/24 AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İftardan sonra çay sohbetinizi bölmek istemiyorum ama şunu da çok söylemek istiyorum; Silivri Belediyesi olarak Gümüşyaka’da olmaya, yapılmayanları yapmaya, hizmet etmeye aşkla ve sevgiyle devam edeceğiz.

Sizin çocuklarınız, gençleriniz ve sizler için en iyisine layık olan Gümüşyakalılar için 7/24 aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyor, sevgi, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Kaynak: https://www.silivrihurhaber.com/

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.