enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3844
EURO
34,7287
ALTIN
2.432,75
BIST
9.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YEŞİLÇAM’IN KÖTÜ ADAMI HİKMET TAŞDEMİR SİLİVRİ’DE SEVENLERİYLE BULUŞTU

YEŞİLÇAM’IN KÖTÜ ADAMI HİKMET TAŞDEMİR SİLİVRİ’DE SEVENLERİYLE BULUŞTU
A+
A-

Silivri’de yaşayan Yeşilçam sinema oyuncularından Hikmet Taşdemir sevenleriyle bir araya geldi.  Düzenlenen  programa ulusal ve yerel basın mensuplarıyla Silivri CHP İlçe Başkanı Berker Esen ile bazı siyasi isimler de katılım sağladı.

Hikmet Taşdemir isminin Yeşilçam’ın kötü adam karakterleri arasında olduğunu bir çok sinemasever bilir. Peki yıllarca televizyonlarda seyrettiğimiz birçok filmde, kötü adamı inanılmaz derecede başarılı olarak canlandıran Hikmet Taşdemir nerede yaşıyor, ne yapıyor, kaç yaşında? Hikmet Taşdemir gerçekte nasıl bir karaktere sahip? İşte bütün bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Uzun yıllar Yeşilçam filmlerinde Kemal Sunal, Fatma Girik, Cüneyt Arkın gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan Hikmet Taşdemir, yıllardır ikamet ettiği Silivri’de sevenleri tarafından unutulmadı.

Taşdemir söyleşi sırasında duygusallığını kendi sözleriyle şöyle ifade etti;

“Filmlerde Bet Man (Kötü Adam) karakter oyuncusu olarak oynamama rağmen, bir Amerikan filminde bi adamın bir kızına yaptığı kötülüğü görünce ağlayabilen bi adamım. Hani derler ya ‘erkekler ağlamaz’, yalan bu. Duygusal olan insanlar hep ağlarlar. Zaten ağlamazlarsa o insana ben insan diyemem”  dedi.

Kaynak: Ay Türk Haber

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.