enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3797
EURO
34,7540
ALTIN
2.429,89
BIST
9.943,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YOUTUBER SERTAÇ ABİ BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA

YOUTUBER SERTAÇ ABİ BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinliklerinde sevilen isimleri ilçe sakinleriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Çocukların çok sevdiği youtuber Sertaç Abi, Başakşehir Kent Meydanı’ndaki çadırda ilçe sakinlerine keyifli bir ramazan akşamı yaşattı.

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerini buluşturmaya devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’nda gün boyu etkinlikler sürerken, teravih namazı sonrası da sevilen isimler Başakşehirliler ile bir araya geliyor. Ramazan Çadırı’nın bu akşamki konuğu özellikle çocukların çok sevdiği Youtuber Sertaç Abi oldu. Youtuber olmanın zorluklarından bahseden Sertaç Abi, çocuklara ramazan ile ilgili tavsiyeler vermeyi de ihmal etmedi. Yoğun katılımın olduğu programda Başakşehirliler, keyifli bir akşam geçirdi.

Kitap Fuarı ve çocuk etkinliklerinin tüm hızıyla sürdüğü ramazan etkinlikleri kapsamında Umre ve Kudüs ziyaretlerine başvurular da devam ediyor. Ramazan sonunda gerçekleştirilecek çekiliş için her akşam farklı bir camide stant kuruluyor. İlçe sakinleri, bu akşam 5. Etap’taki Ömer Nasuhi Bilmen Camii’nde kurulan stantta “Başakşehirli” mobil uygulaması üzerinden katılım sağladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.