enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM
18.04.2017
144
A+
A-

Beylikdüzü’nde 8 patenci genç hem trafiği hem kendi hayatlarını tehlikeye attı. E-5 Karayolu üzerinde araçların arasında hızla ilerleyen gençlerden biri düşerek yaralandı.

Gencin otoyolun kenarına düşmesi faciayı önlerken, o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.  Beylikdüzü D-100 Karayolunda 8 patenci gencin tehlikeli oyunu kameralara yansıdı. Yoğun trafiğe aldırış etmeden tehlikeli şekilde ilerleyen gençler hem kendilerini hem de sürücülerin hayatlarını tehlikeye soktu. Araçların arasında yokuş aşağı hızla ilerleyen gençler yürekleri ağza getirdi. Bazı sürücülerinde gençlere tepki gösterdiği görüldü.Patenli gencin düşüşü saniye saniye kameralara yansıdıYoğun trafikte hızla ilerleyen patenli gençlerlerden biri kontrolünü kaybederek düştü, sürüklenen genç yol kenarındaki beton bariyere çarpmaktan son anda kurtuldu. Gençler bu tehlikeli yolculuğu görüntüleyen İHA muhabirine yaptıklarını tehlikeli olmadığını anlattı. Düşüp yaralanan arkadaşı için ise “olur böyle şeyler arada” dedi. Daha sonra ise aynı genç görüntü alınmasına tepki gösterdi. Elinden yaralanan genç için arkadaşları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından genci hastaneye götüreceği sırada bir başka gencin parmağı ambulans kapısına sıkıştı. 2 genç aynı ambulansla  Avcılar Devlet Hastanesine götürüldü. Tüm bu yaşananlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde gençler araçların arasından patenleriyle hızla ilerliyor. Sürücüler ise gençlere tepki gösteriyor.Bu sırada bir patenci dengesini kaybedip hızla yere düşüyor. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla yaralı patenci ve kapıya parmağı sıkışan arkadaşı hastaneye götürülüyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.