enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul Sanat Gezginlerinden, İlk THM Konseri

İstanbul Sanat Gezginlerinden, İlk THM Konseri
10.02.2020
182
A+
A-

Geçtiğimiz Aralık Ayı içerisinde kurulan İstanbul Sanat Gezginleri Derneği, Kültür, Sanat etkinlikleri kapsamında yeni oluşturduğu THM Korosu ilk  çalışmasını 25 Aralık’ta gerçekleştirdi.

En son gerçekleştirilen etkinlik ise, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Silivri Önder Yılmaz Sahnesinde yaparak büyük beğeni topladı. Kısa bir süre içerisinde kurulan ve çalışmalarını tam bir titizlik içerisinde yürüten dernek, Şef: Bekir Dedehayır yönetiminde İstanbul Sanat Gezginleri Derneği THM Konseri Silivri Solo Grubu’nun ortak bir projesi olarak izleyen ve dinleyenlerden tam not aldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Münevver Mersin dahil, sahnedeki insanlar

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, sahnedeki insanlar ve müzik enstrümanı çalan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Bekir Dedehayır dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Funda Mali Müşavir Maral ve Münevver Mersin dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

 

Konu ile ile ilgili olarak İstanbul Sanat Gezginleri Derneği Kurucu Başkanı Funda Maral şunları kaydetti;

” Bizlerin bu Derneği kurmamızdaki amaçlardan bir tanesi kültürel zenginliğimizi ön plana çıkartmak ve yaşatmak amaçlı düşünerek böyle karar verdik ve bunun neticesinde İstanbul Sanat Gezginleri Derneği ortaya çıkmış oldu. Ama yelpazemizi daha da genişleterek gelişerek ve daha çok yeniliklerle izleyenlerin ve dinleyenlerin istekleri doğrultusunda hareket ederek çalışmalarımıza daha da güçlenerek devam edeceğiz. Bizleri kısa sürede hazırlayan Bekir Dedehayır’a, Yönetim Kuruluma, STK’lara, Sahne ve Duyuru  için Silivri Belediyesi’ne, Araç desteği veren Büyükçekmece Belediyesine ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Her şey sayenizde çok güzel oldu. Daha nice konserlerde buluşmak dileği ile.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Adnan Yıldırım 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.