enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4695
EURO
34,7807
ALTIN
2.477,67
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri, Ordulular Derneği kahvaltı programında protokolü ağırladı

Silivri, Ordulular Derneği kahvaltı programında protokolü ağırladı
A+
A-

Silivri, Ordulular Derneği Silivri Şubesi 06.10.2019 Pazar günü  sabah kahvaltılı programda protokol ile bir araya geldi. 

Silivri, Ordulular Derneği Silivri Şubesi Başkanı Salih AKYAR’ın açılış konuşmasının ardından söz Silivri Belediye Başkanı Volkan YILMAZ, şunları kaydetti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve kalabalık

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, kalabalık

 

” Sizlere bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Bizler hep bir arada olacağız. Yani Silivri’nin merkezinde bir pergelin merkezi gibi aynı yerde ve herkese aynı mesafede eşit bir şekilde hizmet vereceğiz. İnsanları ötelemeyen ve hor görmeden dediğim gibi herkese aynı ölçüde hizmet edebilmektir. Sizler seçim sürecinde benim elimden tuttunuz şimdi sıra bende yani bütün sorunları el ele vererek birlikte aşacağız.”dedi.

Derneğin kahvaltı programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili İsmail Faruk Aksu, yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

” Bizleri burada misafir ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buralarda birlik beraberlik içerisinde yaşamaktayız.  Her biriniz buralarda memleketinizden uzakta yaşantınızı idame ettiriyorsunuz. Önemli olan bu yaşadığımız yerde birbirimize sahip çıkmak ve gelenek ve göreneklerimizi yaşamaktır. Sizlere bu organizasyon için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı programına, katılan isimler; MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayii  Sitesi  Başkanı  Ercan Çalışkan, Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan,  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kahvaltı programında yapılan konuşmaların ardından kısa bir sohbetten sonra fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber: Adnan Yıldırım 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.