enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5652
EURO
34,8829
ALTIN
2.428,16
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İSTANBUL’DA KORONA YASAKLARI BAŞLADI!

İSTANBUL’DA KORONA YASAKLARI BAŞLADI!
10.04.2020
101
A+
A-

İstanbul’da sosyal mesafeye uymamakta direnen bölgelerde cadde ve meydanlar bir bir yaya trafiğine kapatılmaya başlandı. Son olarak Bağcılar’da 2 meydan ile 6 işlek cadde yaya trafiğine kapatıldı. Eserler ve Sultanbeyli’de de kapıtılan yerler var.

İstanbul’da vatandaşların işlek caddeleri terketmeye yanaşmaması üzerine işlek cadde ve sokaklar bir bir yaya trafiğine kapatılmaya başlandı. Son olarak Bağcılar Belediyesi 2 meydan ile 8 caddeyi yaya trafiğen kapattı. Daha önce de Esenler ve Sultanbeyli belediyeleri meydan ve caddeleri yaya trafiğine kapatmıştı.  Bağcılar Kaymakamlığı Bağcılar İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Covid-19 salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla ek önlemler aldı.

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında İstanbul’da Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı ve en işlek 6 cadde yaşanan yoğunluk nedeniyle 15 gün süreyle yaya trafiğine kapatıldı. Cadde başlarına kurulan demir bariyerlerin başında görevli olan Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve polis, caddeye yaya giriş-çıkışına izin vermiyor.

İşte Bağcılar’da kapatılan caddeler…
Yasak kararına göre, Bağcılar Meydanı ile Güneşli Meydanı, “Yürüyüş Yolu” olarak düzenlenmiş olan Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi, Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi, Fatih Mahallesi Eski Pazar Caddesi, Yenigün Mahallesi 628. Sokak, Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi, Kirazlı Mahallesi – Yenimahalle Ahmet Kabaklı Caddesi 15 gün süreyle yaya giriş-çıkışlarına kapatıldı. Ancak esnaf izin belgesi olanlar, transit yolcu ve zaruri ihtiyaçların karşılanması amacıyla bölgeden geçmek zorunda olanların bu karardan muaf tutuluyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.