enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SÜLEYMANPAŞA’DA BEBEKLERE ÖZEL PAKET

SÜLEYMANPAŞA’DA BEBEKLERE ÖZEL PAKET
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesinin takdir toplayan hizmetlerinden biri olan ‘Süleymanpaşa’ya Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında hazırlanan hediye paketi ilçede dünyaya gelen her bebeğe ulaştırılıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediye paketi bebeğin temel ihtiyaçlarına destek olurken, anne ve babaların yüzünü güldürüyor. Süleymanpaşa’da dünyaya gelen her bebek için salgın sürecinde evlere ulaştırılan paket içerisinde bebeğin tüm ihtiyaçları yer alıyor.

BEBEKLERİN TÜM İHTİYAÇLARI DÜŞÜNÜLDÜ

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Süleymanpaşa’ya Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında hazırlanan paketlerde bebek bezi, yeni doğan uyumlu ıslak mendil, bebek battaniyesi, hastane çıkış takımı ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yeni doğan bebeğe hitap eden mektubu yer alıyor.

6 AYDA 620 PAKET ULAŞTIRILDI

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yeni doğan servisi bulunan hastanelerden alınan bilgiler eşliğinde hazırlanan paketler, gerek hastanede gerekse evlerinde ailelere teslim ediliyor. Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 2021 yılının ilk 6 ayı içerisinde 620 bebeğe Süleymanpaşa’ya Hoş Geldin Bebek paketi ulaştırıldı.

YÜKSEL: AİLELERİN YANINDAYIZ

Ailelerin memnuniyetler karşıladığı proje ile ilgili olarak açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Süleymanpaşa Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Onlara güzel bir Süleymanpaşa bırakmak, yaşadıkları şehirde huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak bizlerin asli görevidir. Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda, dünyaya gözlerini Süleymanpaşa’da açan bebekler ve ailelerinin ihtiyaçları için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce hazırlanan paketler ailelerimize ulaştırılıyor. Çocuk sahibi olan ailelerimize bebekleri ile mutlu bir ömür temenni ediyor, yeni doğan yavrularımıza Süleymanpaşa’ya hoş geldin diyorum.” dedi

Kaynak: Oya ORHAN

REKLAM ALANI