enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5149
EURO
34,7866
ALTIN
2.418,99
BIST
9.670,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

25 Yıllık Chp’li Yoğun Bir Kitle ile Ak Parti’ye Geçti

25 Yıllık Chp’li Yoğun Bir Kitle ile Ak Parti’ye Geçti
29.10.2015
188
A+
A-

Esenyurt ’un tanınmış simalarından olan ve uzun yıllar Cumhuriyet Halk Parti’sinde siyaset yapan, geçmiş dönemlerde meclis üyeliği ve parti içinde çeşitli görevlerde bulunan Mikail Aydemir kalabalık bir kitle ile CHP’den istifa ederek AK Parti saflarına geçti.

Mikail Aydemir AK Parti Esenyurt İlçe Merkezinde gerçekleşen törenle CHP’den istifa ettiğin açıkladı. Aydemir’in AK Parti yaka rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer taktı.

Mikail Aydemir, “25 yıllık CHP’liyim ama bunlarla bu iş olmuyor”

“Türkiye’nin istikrarı için AK Parti”

Düzenlenen törende konuşma yapan Mikail Aydemir yaptığı konuşmasında 25 yıldır CHP’de siyaset yaptığını ve ülkenin son günlerde yaşamış olduğu durumu değerlendirerek AK Parti’yi ve Türkiye’nin istikrarı için tek başına iktidarı tercih ettiğini söyledi. Aydemir, “Ben 25 yıldır CHP’de siyaset yapan biri olarak partiden feragat ettiğim bazı sebeplerim var. Örneğin 7 Haziran seçimlerini geçirdikten sonra, AK Parti’nin tek başına iktidardan düşmesi için mücadele verildi. Neticesinde bu oldu. Ardından koalisyon hükümetleri oluşması için çaba gösterildi. Fakat AK Parti dışında mecliste bulunan üç parti bu çalışmaya gelmediler, kabul etmediler. Daha sonra bu partiler ben onunla kurmam, ben şununla kurmam diyerek, baktık ki Türkiye’yi çocuk oyununa çevirmişler. Buda benim ve arkadaşlarımın kafasına takıldı. Daha sonra erken seçim kararı çıkınca bizde dedik ki bunlarla bu iş olmuyor. Benim eski partim yani CHP genel başkanı AK Parti genel başkanı ile görüşüyor. 35 günlük görüşme süreci içinde CHP genel başkanının söylediği ise “ biz gittik görüştük ama koalisyon ile ilgili bir şey görüşmedik” diyor, bizde soruyoruz peki siz ne görüştünüz. Bunların neticesinde gördük ki Türkiye istikrarsızlığa doğru gidiyor. Bende o zaman 1 Kasım’da AK Parti dedim. AK Parti’nin tek başına iktidar olması için başta Esenyurt ve birçok bölgede çaba harcayacağım, inşallah bu emeğimizde boşa çıkmayacaktır” dedi.

Soruları cevaplayan Mikail Aydemir, şu anda 100’e yakın katılımın olduğunu ve bu sayının daha da artacağını belirten tecrübeli siyasetçi Aydemir “Tek başına İş başına” dedi.

AK Parti saflarına geçen Mikail Aydemir ile birlikte Nazire Ulu, İlyas Aydemir, Kurban Önal, Servet Koçak, İsmet Aydemir, Bahattin Sural, Saim Aydemir, Selver Aydemir, Latif Aydemir ve Latif Aydemir tercihini AK Parti yönünde yapanlar arasındaydı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.