enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Belediye Ekiplerinden Ani Baskın!

Belediye Ekiplerinden Ani Baskın!
15.10.2015
107
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri gıda üretim ve satış yerlerine ani bir denetim gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Ruhsat Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda gıda üretim ve satış yerleri sıkı bir denetimden geçirildi.

Teşekkür ve uyarı

Yapılan denetimlerde, atık yağ ile ilgili gıda üretim ve satış yerlerinin sözleşmeleri, havalandırma fitreleri ve ilgili belgeleri Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlenirken, imalathane ve işyerlerinin ruhsatları Ruhsat Müdürlüğü ekiplerince kontrol edildi. Yapılan denetimlerde kurallara uygun ve hijyenik ortamda üretim ve satış yapan işyerlerine teşekkür edilirken, uygun olmayan işyerleri uyarılarak eksikliklerin giderilmesi için ek süre tanındı.

Bu baskınlar sürecek

Belediye ekiplerinin bu tür denetimleri sürdüreceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ruhsat, Çevre Koruma ve Kontrol ve Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz dahilinde gerçekleştirilen denetimde halkımızın sağlığını tehdit eden ve izni olmayan yerlere gerekli işlemlerde bulundu. Bu denetimler belirli aralıklarda devam edecek” dedi.

1 2 3 4

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.