enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,6845
ALTIN
2.525,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

8 Mart’ta 8 Bin Kadınla Buluşacak

8 Mart’ta 8 Bin Kadınla Buluşacak
06.03.2017
118
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm mart ayı boyunca kutlayarak, konunun önemine dikkat çekecek.

 Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında mart ayı boyunca sürecek olan kadınlara özel etkinlikler hazırladı. Ay boyunca, ilçedeki kültür ve sanat merkezlerinde, okullarda, hastanelerde, dernek ve eğitim merkezlerinde bu anlamda çeşitli etkinliklerle konunun önemine dikkat çekilecek.

Zengin etkinlik programı

Kadınlar için zengin bir program hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi, mart ayı boyunca, “Kadın Denince” sergisi açılışı, Prof. Dr. Canan Karatay söyleşisi, “Kadınlara Dair Ezgiler” konseri başta olmak üzere birçok etkinliğe imza atacak. Ayrıca Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, kadın belediye personeli ile kokteylde bir araya gelecek.

Kadınların hep yanında

Kadınların bir gün değil her gün yanında olmanın önemine vurgu yapan Başkan Karadeniz, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda kadınların bir gün değil, her gün değerli olduğu kanaatindeyiz. Bu doğrultuda Küçükçekmece Belediyesi olarak, yalnızca 8 Mart’ta değil ay boyunca her güne bir etkinlik koyarak, toplam 8 bin kadınla buluşmayı planlıyoruz. Ayrıca yıl içinde yaptığımız kişisel gelişim eğitimleri ve düzenlediğimiz kurslarla, kadınların sosyal hayata aktif katılımını destekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.