enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

A. REFİK BEK, DELEGELERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU

A. REFİK BEK, DELEGELERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU
27.11.2022
134
A+
A-

İyi Parti Silivri İlçe Başkanı A.Refik BEK, delegeleri yemekte bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı. 4 Aralık’ta gerçekleşecek Olağan Kongre öncesi  delegeleri ile bir araya gelerek, yemekte buluşan BEK, Yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Bu akşam Doğa Grill  Restoran da bir  araya gelen İYİ’ler, coşkulu bir şekilde delege yemeğinde buluştular. Gecede Konuşan Kurucu İlçe Başkanı Av. Ozan ERSARAÇ, şunları söyledi;

” Bizlere bu partiyi Silivri’de kurmak nasip oldu. Şimdi başka bir görevlerde olsak da ülkemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ama yine de partimiz için neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlk önce Partimizi birinci parti yapmak olacaktır. Bunun için mücadelemize devam edeceğiz. ”dedi.

Ardından söz alan  Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden ve İlçe Başkan Adaylarından Varol KARADENİZ ise şunları kaydetti;

” Bizler bu günlere çok sıkıntılar çekerek geldik. Bugün sizi buralarda bu şekilde görmek açıkçası beni çok mutlu etti. Burada bulunmanız İYİ Parti’ye çok müthiş bir destek verdiğinizi gösteriyor. Önümüzdeki günlerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta seçim var. Oylarınıza talibim. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonrasında son olarak söz alan Mevcut İlçe Başkanı ve Adayı A. Refik BEK, ise şunları söyledi;

” Öncelikle bu davetimize icabet ettiğiniz için her bir arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Beni  çok mutlu etti. Dolayısı ile Genel Başkanımızın da Kadınlarımızın ne kadar etkili olduğunu göstermektedir. Varol kardeşim Partinin kurucu üyelerindendir ve Ozan Başkanım ile her ortamda işin en başından beri beraber sayılırız. Sayın Genel Başkanım ile birlikte Ahlat’tan başlayarak bütün Türkiye’yi birlikte dolaştık. Ben aslında partimizin ilk üyelerinden ama şöyle, ilk olarak internet üzerinden gönüllü olarak kaydoldum. Gezilerden geldikten sonra kızıma ve oğluma bu siyaseti aşılayarak görevleri gençlere bıraktık ve dedik ki gençlere Meral Hanım sizlere emanet dedik. Benim hiçbir zaman siyasetten bir beklentim olmadı. Gençlere bıraktık ama daha sonra yine bizi bu işin içerisine sokarak İlçe Başkanı olmamız için bize yine bu görevi tevdi ettiler. 2019’un Aralık ayında bize bu görevi verdiler. Şu anda İstanbul’da 5 Mahallede ilçe Teşkilatı olan bir tek Silivri’dir. Bununla da gurur duyuyoruz. Bizler Silivri’deki işsiz arkadaşlarımıza iş olanağı sağladık. 115 kadar arkadaşımıza iş imkanı sağladık.  Amam tabii ki İşçi Bulma Kurumu değiliz ama elimizden geldiğince gençlerimize iş imkanı sağlamaya da elimizden geldiğince devam edeceğiz. İlçe Başkanı olmam hasebiyle bu bana nasip oldu. Bundan son derece gururluyum. Bu şeref esasında İYİ Parti’ye aittir. İş sahibi olan arkadaşlarıma sesleniyorum, Kimsenin adamı olmayın, İYİ Parti’nin adamı olun. Bazı “Arkadaşlarımız sağda-solda diyormuş ki seni ben işe soktum bana vefa borcun var.” diye aslında bu sözler külliyen yalan yine söylüyorum. İYİ Parti’nin adamı olun. İşe giren arkadaşlarımız hak ettikleri için oradalar liyakat sahibi oldukları için oradalar. Biz sadece Parti olarak vesile olduk. Bu çalışmalar hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin bu uygulama devam edecektir. İşsizlere iş bulmak boynumuzun borcudur. Aslında her partinin görevidir. Dediğim gibi İşçi Bulma kurumu değiliz tabii ki ama insanlarımıza iş, aş bulmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz partimizin vesilesi ile. Bizim görevimiz bu köhne sistemin devrilmesi, birbirimizle  iyi geçinmeliyiz.  Bizim için en önemlisi 6 ay sonra yapılacak Genel seçimlerde partimizi iktidar partisi yapmak. Bu ucube sistemin gitmesi için elimizden geleni yapmak için çalışmalıyız. Buralarda seçimi kazanırız, kaybederiz bu önemli değil, bir an önce sistemi değiştirmek ve partimizi iktidar yapmak olmalı. Bu gecemize katılan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Adnan YILDIRIM

HABERİN VİDEOSU:  https://www.facebook.com/100002143644502/videos/1151608738810006/ 





REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.