enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5118
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,40
BIST
9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Demircan, Alucralılar ile Bayramlaştı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayramın üçüncü günü Okmeydanı’nda Alucra Eğitim Vakfı’nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katıldı.

Demircan, Alucralılar ile Bayramlaştı
27.09.2015
125
A+
A-

Kurban Bayramını İstanbul’da geçiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demrican, Giresun’un Beyoğlu’ndaki en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Vakfın Okmeydanı’ndaki binasında gerçekleşen bayramlaşmaya, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş ve AK Parti ikinci bölge milletvekili adayı Markar Esayan da katıldı.

DEMİRCAN HER ZAMAN ALUCRALILARIN YANINDA

Alucra Vakfı kadın kolları, vakıf girişinde Başkan Demircan ve misafirleri çiçeklerle karşıladı. Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vakıf Başkanı Muzaffer Danalıoğlu, her zaman Alucralıların yanında olan ve hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demrcan’a teşekkür etti.  AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş Beyoğlu’ndaki Alucralılara her zaman verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Milletvekili adayı Marka Esayan ise ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaparak 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde herkesi sahaya davet etti.

OKMEYDANI’NDA YAKIN ZAMANDA UZLAŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Tüm Alucralıların Kurban Bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her zaman Alucralılara olan muhabbetini dile getirerek sıcak ve samimi ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.  Başkan Demircan konuşmasında kısaca şunları söyledi. “Alucra Vakfı bizim mekanımız, benimde ikinci vatanım Alucra. Böyle birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiç bir iş olmaz. Biliyorsunuz Okmeydanı’nda önemli bir kentsel dönüşüm sürecimiz var. Beyoğlu’nda doğup büyüyen, Kasımpaşalı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın destekleriyle Okmeydanı projesini uzlaşma aşamasına getirdik.  Tapu vermede önemli bir mesafe aldık. Yakın zamanda Bismillah diyerek uzlaşmalara başlayacağız,” dedi.

Başkan Demircan, konuşmasını sonunda, “Vatanımızın birliği ve beraberliği için şehit düşmüş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimize başsağlığı diliyorum. Hepinizin bayramını bir kez daha kutluyorum,” diye konuştu.

-2 -3 4 -4 5 6 7

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.