enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4003
EURO
34,5042
ALTIN
2.460,85
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
24°C
İstanbul
24°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Kadın Kolları Başkanlar İle Yemekte Bir Araya Geldi

Ak Kadın Kolları Başkanlar İle Yemekte Bir Araya Geldi
25.08.2015
112
A+
A-

Çok sayıda Esenyurt AK Partili hanımların katıldığı yemek programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve parti yöneticileri katıldı.

DEĞER, “ KADIN KOLLARIMIZ VERİMLİ ÇALIŞMALAR YAPTI”

Yemek ardından konuşma yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, kadın kollarının seçim sürecinde çok verimli çalışmalar yaptığını söyledi. Değer, “ Kadın kolları mahalle başkanlarımız ve mahalle yönetimlerimiz çok verimli ve ciddi çalışmalar yaptı. Belediye Başkanımızın eşi Rabia Hanım kadın kollarımıza çok ciddi katkı verdi. Salon toplantıları, arazi çalışmaları ve ev sohbetleri ile kadın kollarımızın yapmış olduğu etkinlikler, seçim çalışmalarımıza büyük bir dinamizm kazandırdı” dedi.

KADIOĞLU, “MİLLETİN PARTİSİ AK PARTİ”

İlçe Başkanı Değer ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaptığı konuşmasında, “millet artık uyandı her şeyin farkında” dedi.

Başkan Kadıoğlu, “ Uzun yıllardır Araplar, Türkler, Kürtler Ortadoğu coğrafyasında birlikte yaşıyoruz. AK Parti ailesi olarak 12 yıldır milletimize ve mazlum milletlere hizmet ettik. Sizin partiniz olan, milletin partisi AK Parti, 12 yılda ülkemize çok şeyler kattı. Fakat ülkemizde bizlere karşı yapılan ittifaka, halkımız sandıkta gereken cevabı vermiştir. Milletimiz artık uyandı ve her şeyin farkındadır. Bu seçimlerde sizler, eşinizi çocuklarınızı bırakıp halkımız için hiçbir çıkar gözetmeksizin ne kadar hizmetkâr olduğunuzu gösterdiniz. Esenyurt Kadın kollarımıza ve mahalle başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Yeni dönem hizmetlerimiz arasında her mahalleye Beyaz masa ve Halkla ilişkiler birimleri açacağız ve böylece mahallelerimizdeki vatandaşlarla daha yakından ilgilenebileceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.