enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5708
EURO
35,0052
ALTIN
2.461,81
BIST
9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Parti Heyetinden Anlamlı Kahvaltı

Ak Parti Heyetinden Anlamlı Kahvaltı
25.08.2015
84
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları da kahvaltıda hazır bulundu. Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Sizler bizim için ve toplumumuz için çok kıymetlisiniz. Sizlerle bir araya gelmeyi uzun zamandır çok istiyorduk. Engelli vatandaşlarımızın bizim için yeri çok ayrı. Burada özellikle ebeveynlere çok büyük görev düştüğünün farkındayız. AK Parti ailesi olarak bu konuda çok hassas davranıyoruz. Çalışmalarımızda mutlaka engelli bireylerimiz için çalışmalarda bulunuyoruz. Bugüne kadar toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmek adına gerekli çalışmaları yaptık, bundan sonra da sizlerin bir ailesi de biz olacağız” dedi.

TAHİR SERT: HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR

Her bireyin bir engelli adayı olduğunu vurgulayan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Sizleri burada görmek beni çok mutlu etti. Çünkü siz bu toplumun en özel insanlarısınız. Her birey aslında bir engelli adayıdır. Bugün başımıza bir kaza gelmeyeceğinin garantisini veremeyiz. O yüzden sizleri çok iyi anlıyoruz. Kendimizi sizlerin yerine koyarak, hayatınızı kolaylaştırmak adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. AK Parti döneminde, engelli aileleri çocuklarına daha iyi imkanlar sağlayabilsin diye maaş verilmeye başlandı. Hem engelli bireyimize hem de onunla ilgilenen kişiye, ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına aylık veriliyor. Bizim de en önemli projelerimizden biri engelliler için kamp ve rekreasyon alanı. Bu projemiz sayesinde engelli ve yakınları tüm ihtiyaçlarını bu alanda karşılayabilecek. Bu alanın içinde engelli vatandaşlarımız için oyun alanı, internet kafe, voleybol, basketbol sahaları, süs havuzu, yürüyüş parkurları, eğlence programları için sahne ve sağlık ekibiyle birlikte bir revir bulunacak. Siz, bizim için ve toplumumuz için çok kıymetlisiniz” şeklinde konuşarak kahvaltı programına katılan engelli vatandaşlar ve ailelerine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.