enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5884
EURO
34,8559
ALTIN
2.505,24
BIST
9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ- MHP BÜYÜK BULUŞMA

AK PARTİ- MHP BÜYÜK BULUŞMA
18.04.2018
140
A+
A-

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP’li heyeti makamında ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilçe başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kuruluna teşekkür etti.   MHP’nin tam kadro gerçekleştirdiği ziyarette olası erken seçim ve seçim ittifakı ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

BOZOĞLU “SEÇİM ZAFERİ’Nİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve teşkilat yönetimi ile bir araya geldiği tebrik ziyaretinde; Ülkemizin çok zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, Cumhur İttifakı ile birlikte birlik ve beraberlikle yerelde ve genelde bütün zorlukların üstesinden gelinebileceğini dile getirdi. MHP lideri Sayın Devlet Bahçelinin gündeme getirdiği olası erken seçim konusu ile ilgili ise; “AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bütün kademelerimizle yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye güçlendikçe düşmanları da artıyor.  MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştirilen Cumhur İttifakı gücümüze güç katmıştır. Ortak paydamız Vatan ve Milletimizin menfaatleridir. Bu doğrultuda yerel anlamda de MHP ile hep birlikte uyum içerisinde çalışarak genelde ve Silivri’de seçim zaferini birlikte kutlayacağız. Bütün çalışmalarımızda istişare ve bağlantı içinde olacağız.” diyerek, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

 

YALÇIN “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ilçe başkanlığına yaptığı ziyarette Başkan Bozoğlu’nun AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Cumhur İttifakı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ile Cumhur İttifakına sahip çıkacağız. Türk milletinin ve devletimizin bekası için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu konuda MHP Silivri İlçe Teşkilatı olarak var gücümüzle çalışacağız. Genel anlamda gerçekleşen Cumhur ittifakını güçlendirmek adına tam destekle koordineli bir şekilde ortak hareket etmeye hazırız. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.” dedi.

Ziyaret yapılan istişarelerin ardından günün anısında birlik ve beraberlik resmi çekilerek sona erdi.

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.