enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5403
EURO
34,9400
ALTIN
2.421,20
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Parti Seçime Koşuyor

Ak Parti Seçime Koşuyor
25.08.2015
123
A+
A-

Geçtiğimiz Ramazan ayı programlarını, gerçekleşen sokak iftarlarıyla beraber dolu dolu geçiren İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramında da hız kesmeyerek Bayramın 1. günü itibari ile çalışmalarına devam etti. Bayram dolayısıyla Silivri’de ki hemşeri derneklerini gezerek bayram tebriklerini ileten AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ve ekibi Silivri’de ki tüm mahalle ve köyleri de gezerek halkla kucaklaştılar.

Sahilde AK Nokta Rüzgarı ;

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarının startı ile başlayan çalışmalardan biri AK Nokta Mobil aracın Silivri’nin çeşitli noktalarında gece ve gündüz ayrı ayrı olmak üzere hizmet vermesi oldu. Gündüzleri Silivri’de kurulan pazar yerleri ve merkezi noktaların da hizmet veren araç akşamları da sahil bölgesinde çalışmalarına devam etti. Halkla bire bir iletişimin kurularak soru ve önerilerinin dinlenmesi sağlanarak çeşitli ikramlarda da bulunuluyor. AK Parti Silivri ilçe Başkanı Demiral, İlçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri de AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını sorumluluğunda gerçekleşen çalışmalara iştirak etti.

Aynı zamanda Silivri’nin bütün mahallerinde esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek isteye devam ediyor.

Seçim yasaklarının başlayacağı dakikaya kadar kendisinin ve teşkilatının çalışmalara hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Demiral ”Her zaman vurgusunu yaptığımız demokrasi mücadelemizde önemli bir dönemeçteyiz. Halk ilk defa kendisini temsil edecek Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçecek. Türkiye’nin, komşu ülkelerin, Tüm İslam coğrafyasının gözü bu seçimlerde. Türkiye ile birlikte tüm zulüm altında ki halklarda güçlü bir Türkiye’yi, güçlü bir devlet başkanını kurtuluş olarak görüyor ve Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyor. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızın gerçekleştirmiş olduğu yurt dışı gezilerinde özellikle halkında teveccühü göstermektedir ki; Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemiz için önemli bir değer değil sınırlarımız ötesinde de milyonların umut ışığıdır. Buda kendisinin ve ülkemizin uluslararası itibarının ne denli yüksek olduğunun göstergesidir.

Demokrasi demek sandık demektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu inançla hareket ederek Cumhurbaşkanlığı seçilmesi için Mecliste yeterli milletvekili sayısı mevcutken, Cumhurbaşkanlığı seçme iradesini halka sunmuştur. Çünkü sandıktan çıkan sonuca her zaman saygı duyan bir siyasi kültürden geliyoruz, halkın iradesi bizler için her şeyin önünde gelir.

Şükürler olsun ki Cumhuriyetimizin yetiştirdiği en büyük liderlerden birisi şüphesiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başında bulunduğu hükümetin 12 yıldır gerçekleştirdiği hizmetlerle tartışmasız Ülkemiz çağ atlamıştır. Dik duruşu ve kararlığı bizi içine çekmeye çalıştıkları ateş çemberinden uzak tutmuştur. Ülke içinde gösterdiği başarılı icraatların yanında, kendi halkının ülkemiz dışında yaşanan olaylar karşısında gösterdiği refleksleri bire bir dile getirmesi halkın iktidara karşı olan güvenini artırmıştır. Bunun ispatı da gerçekleşen her seçimde oylarımızın katlanarak artmasıdır.

Son yapılan anketler göstermiştir ki Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oyları yüzde ellinin üzerindedir. Anlaşılan mevcut muhalefet partilerin çoğu yani sözde çatı oluşumunun altında birleşen partiler de bunu görmüş ki içlerinde ki mecliste milletvekilleri bulunan muhalefet partileri bile genel başkanlarını Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkaramadılar. 10 Ağustos’ta yani Cumhurbaşkanlığının ilk turunda seçimler neticelenecek ve Ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine bir adım daha yaklaşacaktır. Hedefimiz yarınımızın teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmaktır.”dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.