enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,9407
ALTIN
2.441,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ SİLİVRİ’DE TAHİR SERT DUA’LAR İLE SEÇİM STARTI ALDI

AK PARTİ SİLİVRİ’DE TAHİR SERT DUA’LAR İLE SEÇİM STARTI ALDI
25.08.2015
112
A+
A-

Cuma akşamı genel merkezde Genel Başkan Tayyip Erdoğan’ındarnkatılımıyla  toplanan komisyon belediyernbaşkan adaylarını netleştirip resmen açıkladı.Bölgemiz de Silivri, Beylikdüzü,rnB.Çekmece adayları bu toplantı sonrası kesinleşti.Silivri’de Ak Parti’ninrnBelediye Başkan Adayı Tahir Sert, B.Çekmece Celal Babayiğit ve Beylikdüzü’ndernise mevcut Belediye Başkanı Yusuf Uzun oldu.

rnrn

Adaylığının resmen açıklanmasının ardından bu gün Ak Partirnİlçe Merkezi’ne gelen Belediye Başkan Adayı Tahir Sert önce parti binası önündernkurban kestikten sonra ilçe binasına girdi. Sert’i İlçe Başkanı Dilek Demiral ,rnilçe yönetim kurulu üyeleri,  belediyernmeclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

rnrn

Bir süre ilçe binasında tebrikleri kabul eden Ak PartirnBelediye Başkan Adayı  Tahir Sert daharnsonra İlçe Başkanı Dilek Demiral ve teşkilat mensuplarıyla birlikte basının karşısınarngeçti.  Basın mensuplarına hitaben kısarnbirer konuşma yapan Demiral ve Sert daha sonra basın mensuplarının sorularınırncevapladı.

rnrn

ANKET YAPILDI MI, ANKETTEN KİM ÇIKTI ?

rnrn

Bir haftalık süreçte ilçe de aday adayları ile ilgili anketrnyapılıp yapılmadığı ve ankette kimin önde çıktığı sorusu üzerine Sert ‘ Anketrnyapılmadı bu konuda ilçe başkanımızın da bir bilgisi olduğunu zannetmiyorum’rndedi. İlçe Başkanı Dilek Demiral ise kendilerine anket ile ilgili birrnbildirimin yapılmadığını fakat anketlerin gizli olduğunu , bu güne kadar darnhiçbir zaman anket çalışmasının kendilerine bildirilmediğini söyledi.

rnrn

ADAYLIK NE ZAMAN KESİNLEŞTİ?

rnrn

İmtiyaz Sahibimiz A.Refik Bek’in ‘ Tahir Sert’in adaylığınınrnne zaman kesinleştiği sorusuna İlçe Başkanı Dilek Demiral Cuma günü saat 10.00rnsularında adayların isimlerinin internet sitesine düşmesiyle Tahir Sert’in dernadaylığının kesinleştiğini daha önce kendisine yazılı ve sözlü olarak kimsenin  Tahir Sert’in adaylığının kesinleştiğinirnsöylemediğini belirtti. Başkan Adayı Sert ise geçtiğimiz hafta sonu İstanbulrnadaylarının görüşüldüğü toplantı da  sonrası kendisinin il teşkilatından  telefon ile aranarak ‘ Hayırlısırnolsun’dendiğini belirtti. Sert ayrıca Çarşamba günü de il teşkilatından tekrarrnaranarak tanıtım proğramı için Cv ve resim istendiğini sözlerine ekledi.

rnrn

İKİ SENE ÖNCE ‘ADAYLIĞIM GARANTİ’ DEDİN Mİ?

rnrn

Gazeteci Erhan Kızılyar Ak Parti Belediye Başkan Adayı TahirrnSert’e ‘ İki sene önce gazeteci arkadaşımız A.Refik BEK’e ‘ adaylığım kesin’rndediniz mi? Dediyseniz bunu neye dayanarak dediniz? Sorusunu yöneltti. Sert ikirnsene önce böyle bir iddiada bulunduğunu bunu da 2099 yerel seçim sonrası birkaçrnkez Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan ile karşılıklı sohbetlerimizden edindiğimrnintiba ile söylediğini ifade etti.

rnrn

METİN KARAKAŞ İLE HÜSEYİN TURAN NEDEN YOK?

rnrn

Gazeteci Alptekin Yıldız Sert’e ‘  bu gün parti de neden Hüseyin Turan ve MetinrnKarakaş yok? Bunu size karşı bir tepki olarak kabul edebilirmiyiz ?’  diye bir soru yönetti. Tahir Sert biraz sonrarnyemekte Hüseyin Turan ve Metin Karakaş başkanlarımız da bizlerle beraber olacakrn, aramızda her hangi bir sorun yok yanıtını verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.