enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3333
EURO
34,4548
ALTIN
2.435,92
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ`DEN ` BİRLİK BERABERLİKLE ZAFERE ` MESAJI

AK PARTİ`DEN ` BİRLİK BERABERLİKLE ZAFERE ` MESAJI
25.08.2015
101
A+
A-
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının her ay düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı ilçe konferans salonunda, Eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın da katılımı ile ilçe konferans salonunda çok yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yerel seçimler öncesi son danışma meclisini gerçekleştiren AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, toplantıda birlik ve beraberlik içerisinde seçim zaferi kararı aldı. 
AK PARTİ TEŞKİLATI TAM KADRO
İlçe konferans salonunda,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısına, eski Milli Eğitim Bakanı İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, Mahalle Başkanları, İl Genel, İBB ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Partili Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı. 
AK PARTİ İLE HAYALLER GERÇEK OLDU
Yerel seçim öncesi gerçekleştirilen son danışma meclisinin açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı. Çok yoğun programına rağmen danışma meclisine katılan eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer’e teşekkür ederek başlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye’de hayal dahi edilemeyen hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirtti. 
KARAKAŞ ZAFER SÖZÜ VERDİ
Çok önemli bir zaman dilimine girdik. Yerel seçimlere yaklaşık 5 ay gibi bir süre kaldı. Ben Sayın Bakanıma, sizlere güvenerek bir söz vermek istiyorum.  Sayın Bakanımızı seçimlerden sonra yağacağı ziyarette, Belediyemizde güzel bir toplantı ile karşılama sözü veriyorum. Bu sözü İnşallah hep birlikte yerine getireceğiz. Çünkü biz bir aileyiz. Biz biriz, beraberiz. Bizim bir millete bir de Allah’a verecek hesabımız var. Bu duygular içerisinde 30 Mart’ta inşallah AK Parti bayrağımızı belediyemize dikerek, nerede kalmıştık? Demek sureti ile hizmetlerimize hep beraber kaldığımız yerden devam edeceğiz.
ADAY ADAYLARIMIZ BİR VE BERABER OLDUĞUMUZU GÖSTERDİLER
Bizim tek bir rakibimiz var. Oda yine kendimiziz. Ben öncelikle teşkilatımızın her kademesinde yer almış değerli temsilcilerimizi, meclis üyelerimizi bir kez daha tebrik etmek istiyorum.  Daha 2 ay öncesi aday adayı olan arkadaşlarımızla birlikte, arazi çalışmalarında teşkilat ruhu ile çalışma yaparken; “bunlar hayal görüyorlar, bunlar birbirine düşecekler, bunlar birbirlerine çamur atacaklar” diyorlardı. Ama bütün aday adayı arkadaşlarımızın her biri teşkilat ruhu içerisinde, teşkilatımızın hazırlamış olduğu program dahilinde, esnaf ziyaretlerini, ev sohbetlerini, teşkilat toplantılarını parti disiplini içerisinde gerçekleştirerek AK Parti’nin bir olduğunu, beraber olduğunu bir kez daha gösterdiler.
30 MART’TA AK PARTİ İLE SİLİVRİ’DE KAZANACAK
İstanbul’da sadece bir ilçede, Silivri’de bütün aday adayları temayülden bir gün önce oy kullanacak arkadaşlarımızı bu salonda topladık ve kendilerini tanıtmalarına müsaade ettik. Biz bu toplantı da şu mesajı verdik; Kim adayı olursa olsun sonuna kadar arkasındayız. Kim aday olursa olsun o arkadaşımıza seçim kazandıracağız. Bu teşkilatımızın öz güveninin göstergesi, olgunluğunun göstergesidir. Bizler yerel seçimlere kadar bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, kim aday olursa olsun, kim meclis üyesi olursa olsun bu zaferi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bizler bu birlik ve beraberliğimizle 2011 yılında Silivri’de AK Parti’yi birinci çıkardık. İnşallah yine bu birlik ve beraberliğimizle emanetimizi de geri alacağız. 30 Mart’ta sadece AK Parti değil, Silivri’de kazanacak.”  

DİNÇER “BİZ MİLLETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ardından AK Parti Silivri İlçe Danışma Meclisi toplantısında kürsüye gelen eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, AK Parti’nin millete hizmet için yola çıktığını, belirterek “ Biz kendi menfaatimiz için değil,  millete hizmet etmek için yola çıktık.” diyerek şöyle devam etti; Biz kendi menfaatimiz için değil,  millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu sebeple kendi menfaati için siyaset yapanlar varsa, birilerine menfaat sağlamak isteyenler varsa aramızdan çıksınlar.  
BİRLİK VE BERABERLİKLE KAZANILAMAYACAK ZAFER YOKTUR
Biz şimdi seçimlere gireceğiz. Belediye Başkanlığı için bir kişiyi seçeceğiz. En iyisini seçmeliyiz. Hizmete ehil olanı seçmeliyiz. Dürüst olanı seçmeliyiz. Onun içinde öncelikle bakacağımız, akraba, hısım mı? Hemşeri mi? şu mu? Bu mu? Gibi faktörlerden çok ehil mi? dürüst mü? Bu işi yüz akıyla yapar mı? diye bakmalıyız. Bu iş makam mevki işi değildir. Bu iş iğneli fıçıya girmek gibidir.  Seçimlerde yapılan onca başvuruya rağmen, bir belediye başkan adayı, birkaç da meclis üyesi adayı seçilecek. Peki bütün talipliler kendini şuna hazırladılar mı acaba? Eğer aday gösterilmezler ise san ki hiçbir şey olamamış gibi, hiçbir burukluk hissetmeden aynı şekilde davalarına sahip çıkabilecekler mi? eğer bu olgunluğu gösteremeyecekler varsa lütfen aday adayı olamasınlar. AK Parti hükümeti ile 11 yıllık iktidarımız boyunca, hayal dahi edilemeyen hizmetler yapıldı. En yakın örneği asrın projesi diye adlandırılan Marmaray projesi. Yenilenen demokrasimizle Türkiye’de, İstanbul’da, Silivri’de her kesin yan yana, barış içerisinde yaşadığı bir ülke kuracağız. Sizler aday adayı olan arkadaşlar, böyle bir ülkeye hizmet etmek için hazır mısınız? Yolda bir taş varsa, o taş yaşlı bir insanın ayağına takılıp düşerse bunun sorumlusu siz olacaksınız. Bu sorumluluğa hazır mısınız? Ben burada ki bütün arkadaşlarımızın bu sorumluluk ve bilince hazır olduğunu biliyorum. Bu gün burada birlik beraberlik içerisinde çok dinamik ve güçlü bir teşkilat gördüm. Birlik, beraberlik ile başarılamayacak zafer yoktur. Allah sizleri mahcup etmesin” dedi.  
EREN FAALİYET RAPORUNU SUNDU
Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in konuşmasının ardından AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mustafa Eren, ilçe teşkilatının Ekim Ayı faaliyet raporunu sundu. Sunumun ardından dilek, temenni ve öneriler bölümüne geçilerek teşkilat mensuplarına söz verildi. 
KIYMAZ “ ÇALIŞMALARI ARTIRARAK DEVAM ETTİRMELİYİZ” 
Silivri’den sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilal Kıymaz ise yaptığı konuşmada, temayül öncesi aday adayları ile yapılan teşkilat toplantısının İstanbul’da hiçbir ilçede gerçekleştirilmediğini ve Silivri’de gerçekleştirilen bu parti içi demokrasinin çok önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Kıymaz,  partiye başvuran aday adaylarının da çok kıymetli ve değerli insanlar olduğuna da dikkat çekerek, “ Silivri’de bir daha seçim kaybetme şansımızın olmadığını düşünerek, seçimlere kadar olan süreci çok olumlu bir şekilde geçirmemiz gerektiğini belirtmek istiyorum.  Yaklaşık bir yıldır Silivri teşkilatında yapılan bütün çalışmalara katıldım takip ettim. Burada partinin her kademesinden bütün arkadaşlarımızın çok büyük emekleri gayretleri var. Bu gayretlerin seçime kadar artarak devam etmesi dileği ile hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

KAYNARCA “ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HEDEFİMİZE HIZLA İLERLİYORUZ” 
 Kıymaz’ın ardından kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, konuşmasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir” sözünü de hatırlatan Kaynarca konuşmasına şöyle devam etti. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir çok sözünü kendime şiar edinirim. Ama en çok da şu sözünü ilke olarak, siyasete girdikten sonra kabul ettim. “Vatanını en çok seven, bu millete çok hizmet edendir” dolayısı ile bizler, vatanını en çok seven, bir olmuş berber olmuş kardeşler olarak, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde o hedefe hızla gidiyoruz. 

BİZDEKİ BİRLİK VE BERABERLİĞE GIPTA İLE BAKIYORLAR
Bu teşkilatın komutanı ilçe başkanıdır. Başbakan’ın temsilcisidir. Onun çizdiği, SKM’nin çizdiği program dahilinde, birlik beraberlik içerisinde harikulade çalışmalar gerçekleşiyor. Dikkat edin diğer partiler bu birlik ve beraberliğe gıpta ile bakıyorlar. Bu nedenle ilçe başkanımızı ve teşkilatımızın bütün mensuplarını tebrik ediyorum. Başbakanımızın başarısının arkasında ki en büyük gerçek teşkilatıdır. İkincisi ise ekip ruhudur. Üçüncüsü ise yapılan bütün çalışmaların oto kontrolünün yapılmasıdır. Ben Silivri ilçe teşkilatımızın yerel seçimlerde ki başarısının kaçınılmaz olduğunu söyleyerek, bu salonu hınca hınç dolduran, bir ve beraber olduğumuzu bir kez daha gösteren, İlçe Başkanımıza, teşkilatımızın bütün mensuplarına, bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. 
KARAKAŞ’TAN KAYNARCA’YA EL YAZMALI KURAN HEDİYE ETTİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın konuşmasının ardından, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Kaynarca’ya, yapılan bütün çalışmalarda ilçe teşkilatını yalnız bırakmadığı için el yazmalı Kuran-ı Kerim hediyeye etti. Kaynarca, öperek teslim aldığı Kuran-ı Kerim için Karakaş’a ve ilçe teşkilatına teşekkür etti. 


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.