enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3316
EURO
34,6610
ALTIN
2.479,48
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CANDEMİR YILMAM `BEN YILMAM YOLA DEVAM` DEDİ

CANDEMİR YILMAM `BEN YILMAM YOLA DEVAM` DEDİ
25.08.2015
187
A+
A-

 

İki ay önce yaptığı bir röportaj da kendine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek yeniden aday olmayı düşünmediğini söyleyen Candemir Yılmam`ın tek aday olarak katıldığı kongrede , Yılmam tekrar Silivri Amatör Kulüpler Birliği Başkanlığı`na seçildi.

 Yılmam’a, müjdeli haber Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan geldi. Işıklar yapılmakta olan Cumhuriyet Parkın’da Kulüpler Birliğine tahsis edilmek üzere tesis sözü verdi.

Silivri Amatör spor Kulüpler Birliği Başkanlık seçimlerinde 6 ay önce olağanüstü kongre ile göreve gelen Candemir Yılmam, güven tazeleyerek 3 yıllık olarak tekrar göreve geldi. Genel kurula Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu ile kulüp başkanları ve yöneticileri tam kadro halinde katılarak boy

 gösterdi.

“SİZLERİN DESTEĞİ İLE”

Silivri Amatör Kulüpler Derneği Başkanı Candemir Yılmam; “ 6 aylık sürecimiz doldu, zaman çok çabuk geçiyor. Olağanüstü olarak göreve gelmiştim, şimdi ise genel kongre ile tekrardan göreve başlamak için talip olduk. Ben adaylığımı resmi olarak gazetelerde ve beyanatlarımda adaylığımı açıklamıştım. Sizlerin desteği ile tekrar adaylığımı burada bir kez daha açıklıyorum. 6 aylık süreçte bir şeyler yaptık, inşallah bundan sonraki süreçte yaklaşık 3 yıl daha iyilerini yapacağız. Sizleri gördüğüme mutluyum, Silivri için ne gerekiyorsa yapacağız.”

SİLİVRİLİ SPOR SEVENLERİN YANINDAYIZ

TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu da yaptığı konuşmada; “Biraz önce başkanımızın da açıkladığı gibi, geçtiğimiz günlerde olağanüstü olarak gerçekleşen genel kurula da davet edilmiş ve icabet etmiştik, yine âdeti yerine getirdik ve sizlerle burada olmaktan son derece mutluyuz. Siz Silivri halkına, kulüp başkanlarımıza, antrenörlerimize, sporcularımıza bu genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere düşen görev olduğunda yine dernek başkanımıza ve Silivri halkına buradan sesleniyorum. Bizler her zaman Silivri halkına, Silivri’de spor sevenleriyle her zaman yan yana olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SPOR HAYATIMIZIN VAZ GEÇİLMEZ BİR PARÇASI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yaptığı değerlendirmede; “Silivri’de artık bir spor kamuoyu oluştu. Bununla alakalı çok ciddi bir gelişme var. Ben şimdi yaz spor okullarından bakıyorum, 7 bin kişiye forma, ayakkabı gibi şeylerimizle çocuklarımıza yardımcı oluyoruz. Bunları çocuklarımıza da giydirdiğimiz zaman, sporun bir modernleşme ürünü olduğunu, ne kadar bağlayıcı çimentosu olduğunu gördük. Bunları gördükçe de sporun bizlere ne kadar katkısı olduğunu fark ettik. Bunu sadece futbol olarak görmemek gerekiyor, bu voleybol da olabilir, farklı dallarda sporlarda olabilir. Şimdi Silivrispor’la birlikte voleybolun yanı sıra ata sporumuz olan güreşi de şube olarak açacağız. Hiçbir kulübü ayırmadan bu zamana kadar hizmetlerimizi yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar mahallelerimizde tesisler yaptık, bundan sonra da her mahallemizde olabildiğince tesislendirip, bu tesisleri de mahallelerin kulüplerine vereceğiz ve onlar işletmelerini yapacaklar. Açtığımız Cumhuriyet parkının işletmesini kulüpler birliğine temin edeceğiz.

Divan Başkanı olarak, Ali Tonta, Turgay Sezginer, Hüseyin Kızıltan seçildi. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tek adayın Candemir Yılmam olmasından dolayı divan heyeti, açık oylama yaptı. Oy birliği ile Yılmam güven tazeledi. Dilek ve Temennilerde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşma yaptı.

Işıklar “Cumhuriyet parkı açılışı yapacağız, bu park 41 dönümlük bir alana yapıldı. İstanbul’da şehir içinde yapılmış en büyük parklardan biridir. Parkın açılışının ardından orada bir lokal yapacağız. O alanın korunması ve spor faaliyetlerin yürütülmesi için lokali Kulüpler Birliğine tahsis edeceğiz. Bu tesis tüm kulüplerimize hayırlı olsun” dedi.

Candemir Yılmam`ın listesinde şu isimler yer aldı:

Aydın ALGÜR, Bülent YÜKSEL, Sertaç DAĞLI, Remzi ERCAN, Aydın GÜZDEMİR, Yavuz ALÇI, İbrahim AK, Metin ORAL.

Denetleme Kurulu : Hüseyin KIZILTAN, Eyüp KOCAOĞLU, Tanju ORAL

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.