enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ’nin Sahibi Millettir

AK PARTİ’nin Sahibi Millettir
25.08.2015
100
A+
A-

GEREKLİ CEVABI BİRLİĞİMİZLE VERECEĞİZ

Adsom’da yenen öğle yemeğinde açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bugün aramızda bulunan 3. Bölge Milletvekilimiz Harun Karaca, varlığı ile bizleri motive etti. Biz bir aileyiz. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan oyunları görüyoruz. Bu durum hepimizi üzüyor. İş yerel seçimlerden çıkartılarak çok farklı durumlara çekilmeye çalışıyor. Herkesin bir kere değil birkaç kere düşünmesi ve sağduyulu olması gerekiyor. Ülkemizi sokmak istedikleri durum belli. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye zarar vermeye çalışıyorlar. Bizim bu duruma karşı en büyük projemiz birlik ve beraberliğimiz olmalıdır. Silivri 5 yılda içine kapandı. Biz projelerimizle konuşurken onlar başka noktalardan bize zarar vermeye çalışıyorlar. Fakat biz birliğimiz bozmadan gerekli cevabı vereceğiz” şeklinde konuştu.

TEŞKİLATIMIZIN İNANCI BİZİ ZAFERE TAŞIYACAK

Silivri için yapılacak olan projelerden bahseden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Bugün sizlerle ve vekilimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Biz her zaman hizmet partisi olduk. Ülkemiz üzerine oynanmaya çalışılan oyunlara karşı, projelerimize ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Silivri genelinde pek çok projemiz var. Öncelikle ilçemize metro ve devlet üniversitesi gelecek. Engelli bireylerimizle ilgili her türlü eğitimi alabileceği, sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir projemiz olacak. Silivri halkının sanatla bağı kopartılmış durumda. Biz kültür merkezimizle, şehrimizi yeniden kültür ve sanatla birleştireceğiz. İstanbul, olimpiyatlara talip. 2020 olimpiyatlarını bazı oyunlarla İstanbul’umuza vermediler. Fakat bundan sonra daha fazla oyun oynayamayacaklar. İstanbul’a olimpiyatların gelmesi demek, Silivri’nin de bu durumdan en güzel şekilde faydalanacağını ve bu doğrultuda da kusursuz bir spor kompleksi projemiz olduğunu belirtmek istiyorum. Silivri’ye yeni yapacağımız kavşaklar ile şehrin iki yakasını bir araya getireceğiz. Seçimlere projelerimiz ile hazırlanıyoruz. Silivri’mizi 30 Mart’tan sonra yeniden AK Parti hizmetleri ile tanıştıracağız. Bizim teşkilatımız seçimi almak için gerekli inanca sahip. Ve bu inanç bizi zafere taşıyacaktır” dedi.

HARUN KARACA: DAVANIZA SAHİP ÇIKIN

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca; “Bugün sizlerle Silivri’de bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Ben siyasete 1984 yılında başladım. Allah nasip etti ve buralara geldik.

Başbakanımızla 1981 yılından beri tanışıyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 1989 yılında Beyoğlu’ndan Belediye Başkan Adayı oldu. O dönemde oylarla ilgili hilelerden dolayı seçimi kaybetti. 1994 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu ve 40 yaşında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bizim şer dediklerimizde hayır, hayır dediklerimizde şer olabilir. Rabbimin takdiri ilahisi, her şeyin hayırlısını bizlere yaşatır. Başbakanımız 1999’da ceza alıp, hapse girdiği zaman çok üzüldük. Hapisten çıktıktan sonra şehirlere teşekkür ziyaretlerine gittik. Gittiğimiz yerlerde on binlerce insan bizi karşılıyordu. O insanlar Başbakanımıza, “Sen partinin tabelasını dik, biz o partinin sahibi oluruz” dedi ve başbakanımız o partinin tabelasını dikti, partinin sahibi de millet oldu. Milletimiz 2002 yılından beri partimize sahip çıktı. Her şey, her zaman çok güzel değildi. Zor zamanlarda geçirdik ama milletimiz bize her zaman sahip çıktı. Milletimize hep şükranlarımızı sunduk. Geçtiğimiz günlerde gençlerimiz bir pankart açtılar. Pankartta; “Adnan Mendes’i astınız, o zaman doğmamıştık. Özal’ı zehirlediniz o zaman çocuktuk. Şimdi genciz Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyiz.” Bizim dinimizde kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Biz davamıza kim gönül verdiyse onun için çalışırız. Sizlerden de davanıza sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.