enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Selimpaşa Tahir Sert’i coşkuyla karşıladı

Selimpaşa Tahir Sert’i coşkuyla karşıladı
25.08.2015
93
A+
A-

Programa AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da katıldı.

KADİR TOPBAŞ’TAN BİR İSTEDİK İKİ VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Selimpaşa’da yapılan yatırımlarda büyük katkısı olduğunu söleyen Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu; “Değerli arkadaşlar, uzun yıllar Selimpaşa’da belediye başkanlığı yaptım. 15 yıl belediye başkanlığı yaptığım süre bir yana, AK Parti iktidarı ile görev yaptığım dönem bir yana. Bütün hizmetlerimizde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş hep yanımızdaydı. Kendilerinden bir istedik, iki verdi. Selimpaşa’da devlet hastanemiz, turizm meslek lisemiz, fen lisemiz, ilköğretim okullarımız yapıldı. İnşallah İstanbul’da Kadir Topbaş Başkanımız yeniden seçimi kazanacak. Silivri’de de sizlerin değerli oylarıyla Tahir Sert Başkanımız hizmetleri kaldığı yerden sürdürecek” dedi.

GEREKLİ CEVAP SANDIKTA VERİLECEKTİR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Sizlerle aynı dava uğruna mücadele ediyoruz. Siz bizim yol arkadaşımızsınız. Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. Önümüze çok önemli bir sandık gelecek. Bu seçimleri artık yerel seçim olmaktan çıkardılar. Dertleri, hükümetin istikrarını bozmak, AK Parti’yi zayıflatmak ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaştırmak. Biz hizmet etmek istedik, onlar önümüzü kapattılar. Halkımızın gereken cevabı sandıkta verecektir. Sizin vereceğiniz oylar çok değerli. 30 Mart onların son çırpınışları olacak. Biz çok büyük bir aileyiz. Bizim derdimiz insan. Sizlerin desteği ile zaferi kazanacağız” dedi.

TÜRKİYE’DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile dünya devletleri arasında söz sahibi olacak konuma geldiğini belirten AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Türkiye AK Parti iktidarı ile birlikte dünya devletleri arasında söz sahibi olan bir ülkeye dönüştü. Biz bir kitap fırlatıldı diye bir gecede fakirleştiğimiz günleri unutmadık. Bugün IMF’nin borç isteyeceği bir duruma geldik. Sadece ekonomide değil, sağlıkta, eğitimde dünya devletleri ile yarışacak seviyeye ulaştık. Artık Türkiye’de güzel şeyler oluyor. İnsana gerektiği değer veriliyor. Biz lafta değil icraatla konuşuyoruz.”

SAHİL ŞEHRİYİZ AMA BİR TANE YÜZÜCÜMÜZ YOK

“Silivri için Selimpaşa için çok güzel projelerimiz var. Hizmette sınır tanımayacağız. Halkımızın hizmetine devlet üniversitesini ve metroyu sunacağız. Hepimiz birer engelli

adayıyız. Engelli vatandaşlarımız için bir engelli merkezi yapacağız. Gençlerimizin kültürle ve sanatla bağlarının koparıldığını görüyoruz. Kültür Merkezi projemiz ile gençlerimizi kafe köşelerinden kurtaracağız. Sahil şehriyiz. Fakat bir tane yüzücümüz yok. 3 ay denizde yüzmekle yüzücü olunmaz. Spor kompleksimizle ve olimpik havuzumuzla bu eksikliğimizi gidereceğiz. İstanbul’da olimpiyatlar alındığı takdirde olimpiyat köyünün Silivri’ye kurulacağının da müjdesini vermek istiyorum. Silivri, 2004-2009 yılları arasında 850 trilyon yatırım almış. Bizim projelerimizle bu rakamın üç katı kadar daha hizmet alacak. Desteğinizi her zaman hissettik. Seçimi de el birliği ile alacağımıza inanıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.