enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün: “Korkmayacağız, Yılmayacağız…”

Akgün: “Korkmayacağız, Yılmayacağız…”
13.12.2016
138
A+
A-
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu büyük millet terörü de arkasındaki karanlık güçleri de yenecektir.

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu büyük millet terörü de arkasındaki karanlık güçleri de yenecektir. Korkmayacağız, yılmayacağız ve boyun eğmeyeceğiz” dedi. Başkan Dr. Hasan Akgün, “Gün kenetlenme günüdür, gün Türkiye’nin ve Türk milletinin günü gösterme günüdür” diye konuştu.

Beşiktaş’ta düzenlenen CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, milletvekilleri, belediye başkanları, CHP ilçe başkanları, partililer ve vatandaşların katıldığı “Teröre Lanet” yürüyüşüne Dr. Hasan Akgün de katıldı. Beşiktaş’tan hain saldırının olduğu stadyuma kadar yürüyen Başkan Dr. Akgün, açıklamalarda bulundu.

Başkan Hasan Akgün şöyle konuştu: “Öncelikle bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Terörün çirkin ve cani yüzünü İstanbul’da, yine gördük. Teröristler, sadece polisimize ya da bir grup masum vatandaşlarımıza saldırmamaktadır. Saldırı tek tek hepimizedir. Saldırı Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk milletinedir. Bu ülke yarasını sarmayı bilir, bu milletin başını önüne eğemezsiniz. ” Dr. Hasan Akgün, “tarifsiz acılar içindeyiz ancak bu acıyı da milletçe birlik ve beraberlik halinde aşacağız” dedi. Türkiye’yi hiçbir gücün demokrasi ve hukuk yolundan uzaklaştıramayacağını söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum” diye sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.