enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5900
EURO
34,7889
ALTIN
2.408,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği

Avcılar Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği
21.10.2015
116
A+
A-

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.  Ekipler kış mevsimi gelmeden ihtiyaç duyulan alanları asfaltlayacak.

 

30 Bin Ton Asfalt Serimi Yapıldı

Belirlenen program kapsamında planlı bir çalışma başlatan ve 30 Bin ton asfalt döken Avcılar Belediyesi, ilçe genelinde başlatılan yol yapım, onarım, yenileme, asfaltlama, kaldırım ve tretuvar çalışmalarına devam ediyor. Birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt dökülürken, bazı sokaklardaki bozuk yollarda da bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Trafiğin yoğun olduğu caddelerde vatandaş ve esnafların olumsuz etkilenmemesi için asfalt çalışmaları gece saatlerinde de devam ediyor.

 

Program Kapsamında Çalışmalar Sürüyor

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, bozulan yolların onarım çalışmaları ilçe genelinde sürdürülecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  kış mevsimi bastırmadan, planlanan bölgelerdeki çalışmaları belirlenen program dâhilinde tamamlayacak. Program kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı yollar, mahalleler arasındaki bağlantı yolları ve ciddi biçimde hasar oluşan yollar öncelikli olarak bitirilecek.

 

Başkan Dr. Toprak, Çalışmalarımız Devam Edecek

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, belirlenen program kapsamında yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Yaklaşan kış mevsimi öncesinde yol onarım ve asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Belirli program dahilinde ve öncelik sırası göre çalışmalarımız sürecek. Avcılarlılara daha güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Muhtar ve Avcılar Şoförler Odası Başkanlığından Teşekkür

Avcıların girişi olan Cami Sokak ve çıkışı olan Fatih Sokak’ta yapılan asfaltlama çalışmasından son derece memnun oluklarını belirten Avcılar Merkez Mahallesi Muhtarı ve Avcılar Şoförler Odası Başkanlığı,  çalışmalardan dolayı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.