enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akıncı’dan, Gürcan’a ziyaret

Akıncı’dan, Gürcan’a ziyaret

Silivri Gelecek Partisi İlçe Kadın Kolu Başkanı Dilek Akıncı ve Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayşen Elmaslı ile birlikte  Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilcisi Adnan Gürcan’ı makamında ziyaret etti. 

Silivri Gelecek Partisi İlçe Kadın Kolu Başkanı Dilek Akıncı yaptığı kısa konuşmasında şunları kaydetti;

“Bir gün gecikmeli de olsa Adnan Başkanımızı ziyaret etme fırsatını bulduk. 20 Temmuz 1974  Kuzey Kıbrıs Barış Harekatının 46. yılı dolayısı ile şahsında ebediyete intikal şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Gazilerimize hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ardından söz alan Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilcisi Adnan Gürcan ise şunları söyledi;

“Bizlere buraya gelerek şeref verdiniz. Ziyaretinizden dolayı sizin şahsınıza ve temsil etmiş siyasi partiye teşekkür ediyorum. Bizleri hatırlayarak buralara kadar geldiniz. Bizler Kuzey Kıbrıs Barış Harekatında çok şehitler verdik. Ve bir o kadar da gazimiz var. Bugünlerde hatırlandığımız zaman çok mutlu oluyoruz. Şahsım ve gazi arkadaşlarım adına şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI