enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Amasya Avşar Köyü İstikrara Devam Dedi

Amasya Avşar Köyü İstikrara Devam Dedi
21.10.2015
202
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Amasya Avşar Köyü Derneği ile İnönü mahallesi Mandıra Caddesinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde buluştu.

Amasyalılar, “yerimiz safımız belli”

Amasya Avşar köyü Derneği seçimlerde Amasyalılar olarak yerlerinin de saflarının da belli olduğunu belirterek AK Partiyle istikrarın devam edeceğini ilettiler.

Kadıoğlu, “Maşalarına ya başlık attırıyor ya da sokaklara çıkartıyor”

Amasyalılar ile İnönü Mahallesi seçim koordinasyon merkezinde buluşarak ülke gündemine hakkında bilgiler veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Ülkemizin şuanda olduğu istikrarsız durumun Avrupalıların işine yaradığınızı bilmenizi isterim. Ülkemizi karıştırarak, terör olaylarını çıkararak Türkiye’nin kendi sorunlarıyla uğraşmalarını ve dünyada üzerinde söz sahibi olmaması istenmektedir. Dün nasıl İngilizler, Fransızlar ve Avrupalılar, ülkemizde savaş başlattıysa bugünde ülkemizi karıştırarak ve düzenini bozarak, ülkemiz içerisinde ve çevresinde savaş başlatmak istiyorlar. Bugün neden tüm dünyanın gözü ülkemizin çevresinde Türkleri, Kürtleri, Arapları çok sevdikleri için mi? Onlar kendi dinleri haricinde hiçbir dine, topluma ve inanca saygı göstermezler. Algı operasyonları ile ülkenin gelişmesinde ve dünyada söz sahibi olamaması için Türkiye’deki maşalarına ya medyada başlık attırıyor ya da sokaklara çıkarıyorlar” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.