enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AVCILAR BELEDİYESİ “ MOBİL VEZNE” HİZMETİNE BAŞLADI

AVCILAR BELEDİYESİ “ MOBİL VEZNE” HİZMETİNE BAŞLADI
24.05.2020
159
A+
A-

Avcılar Belediyesi “Mobil Vezne” ile vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götürüyor.

Avcılar Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlar için “Mobil Vezne” hizmetini başlattı. Belediyenin Çözüm Merkezi ile iletişime geçen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar yeni uygulama ile evlerinden çıkmadan vergilerini ödeyebilecek.

Toplum sağlığını korumak ve koronavirüsün yayılmasını önlemek adına birçok yeni uygulamaya imza atan Avcılar Belediyesi, Mobil Vezne uygulamasıyla da ilçede yaşayan vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde vergilerini ödemelerinde büyük kolaylık sağlıyor. Vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götüren uygulama ile ilçe genelinde farklı tarihlerde farklı noktalarda hizmet verecek.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs sürecinde başlatılan hizmetten yararlanmak isteyenler Avcılar Belediyesi’nin 444 69 89 numaralı telefonunu arayarak Çözüm Merkezi’nde randevu alabilecek. Araç, belirlenen gün ve saatte vatandaşın adresine emlak, çevre-temizlik gibi vergi ödemelerinin tahsilatını alıp, makbuz verecek.

REKLAM ALANI