enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Yerinde Yönetim

Avcılar’da Yerinde Yönetim
03.12.2015
151
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak mahalle gezilerine Üniversite Mahallesi ve Merkez Mahallesinde devam etti.  İlk olarak Üniversite Mahallesi Muhtarını ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, mahalle muhtarı Gülten Ekici’yle mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirerek, Üniversite Mahallesinde gerçekleştirilen hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üniversite Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinde meslektaşlarını ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, sağlık merkezi doktorları ve çalışanlarına başarılar diledi.

 

Mahalle gezilerine Merkez Mahallesi ile devam eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak esnafları ziyaret ederek esnaflara bol kazanç dileklerinde bulundu. Avcılarlı hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Dr. Handan Toprak, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyerek vatandaşlara Avcılar Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Dr. Handan Toprak, Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Raufoğlu’nu da ziyaret ederek, merkez mahallesi sakinlerinin taleplerini değerlendirilerek, çalışma ve hizmetlerin bilgisini paylaştı. Merkez mahallesinde bulunan hastane ve sağlık kuruluşlarını da ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, özveriyle görev yapan meslektaşlarına ve tüm sağlık görevlilerine çalışmalarında kolaylıklar dilerken, hastalara da acil şifa dileğinde bulundu.

 

Sorunları yerinde görmenin önemine değinen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, her zaman Avcılarlıların yanında olduklarını, Avcılarlıların huzur ve barış içinde yaşamaları için çalıştıklarını belirterek, “Belirli bir program dahilinde yaptığımız mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde mahalle muhtarımız, esnaflarımız ve hemşehrilerimizle konuşup istek ve önerilerini dinliyoruz. Yapmış olduğumuz çalışma ve hizmetlerin bilgisini paylaşıyoruz. Avcılar’ı yaşanabilir bir ilçe yapmak, hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Avcılar Belediyesi olarak ‘Önce İnsan’ diyoruz” şeklinde konuştu.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, saha çalışmaları kapsamında tüm mahallelerde ziyaretlerine devam edecek.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Mahalle Gezilerine Devam Ediyor (2) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Mahalle Gezilerine Devam Ediyor (6) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Mahalle Gezilerine Devam Ediyor (9) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Mahalle Gezilerine Devam Ediyor (11)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.