enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6992
EURO
34,8918
ALTIN
2.508,78
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Balcıoğlu; Kendimi sizlere emanet ediyorum.”

Balcıoğlu; Kendimi sizlere emanet ediyorum.”
19.10.2018
120
A+
A-

Silivri Belediye Başkan Yardımcılığını yürütürken, istifa eden ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı olan Bora Balcıoğlu, bugün akşam saatlerinde dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığına gelerek, İlçe Başkanı Suna Göçengil’e teslim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Bora Balcıoğlu’nun dosyasını teslim etmesine şahitlik etmek isteyen partililer, dost ve sevenleri parti binasında izdiham yaşanmasına sebep oldu. Aynı zamanda Balcıoğlu parti binasına gelmeden önce gençler, gelen partililere kurabiye ikramında bulundu.

Partililerine konuşma gerçekleştiren Balcıoğlu’nun zaman zaman tezahürat ve alkışlarla sözü kesildi. Balcıoğlu ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyen kalabalık, parti binasından çıkarak, Silivri Uğur Mumcu Meydanına giderek, Balcıoğlu’nu omuzlarına aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Belediye Başkan Aday Adayı için dosyasını teslim eden Balcıoğlu’na başarılar diledi. Balcıoğlu, parti binasında bulunan tüm bayanlar adına İlçe Başkanı Göçengil’e çiçek takdim etti.

“HEYECANLANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Bora Balcıoğlu; “Heyecanlanacağımı tahmin etmiştim ama bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmemiştim, ama şu da unutulmamalıdır ki gençlerin heyecanı hiçbir zaman bitmez. Arkama baktığımızda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var, Benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti birisi Cumhuriyet Halk Partisidir. Devrimcilik, Laiklik, Devletçilik, Halkçılık, Milliyetçilik ve Cumhuriyetçilik diyen bir parti, Cumhuriyeti kuran bir parti, Kurtuluş savaşının içinden doğmuş olan bir partidir. Benim böyle bir partinin mensubu olup heyecanlanmamam  da mümkün değildir.

“GÖÇENGİL BANA UĞURLU GELDİ”

İlçe Başkanı suna Göçenigl ablam benim değerli büyüğüm, 2009 yılında göreve başlarken, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığımdaki başvurumu da, kendisi İlçe Sekreteriydi o dönem, kendisine takdim etme fırsatım olmuştu. Aradan on yıl geçti, 2019 yılının Belediye Başkan Aday adaylığı dosyamı da kendisine teslim etmek nasip oldu. Demek ki uğuru geliyor başkanım bana. Cefakar Kadın Kolları Başkanımız Sayın Elif Yılmazer ve Yönetimi, Fedakar Gençlik Kolları Başkanım Berker Esen ve Yönetimi değerli partili büyüklerim, partimize emeği geçen çok kıymetli büyüklerim,  STK Temsilcilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, kıymetli ailem, böylesine güzel bir akşamda katılımınızla hayatımın en önemli kararlarından birini sizlerle paylaşmak için buradayız. Gururla partimizin Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamak için buradayız.

“KARARIMDA HİÇ BİR HESAP YOKTUR”

Bu kararımın hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir. Gelecekte de içermeyecektir. Ben bu kentte doğdum, bu kentte de yaşamış, bu kentte ekmeğini kazanmış biriyim. Sayın Belediye Başkanım ile birlikte bu kentte 10 yıla yakın hizmet etmenin onurunu yaşadım. Son aylarda ise sokağa çıktığımda bana umutla bakan insanların özellikle gençlerin söylediklerine, temennilerine karşı önümde iki tane yol vardı. Bunlardan biri, bir sonraki dönem kaderime yazılanı bekleyecektim, ya da bu kentin sokaklarında yaşayan hemşerilerimizin isteklerini koltuk davasından önce tutarak, hizmet bayrağını devir almak için tüm benliğimle kendimi Silivri’ye emanet edecektim. Ben ikincisini seçtim. Benim için doğup büyüdüğüm, yaşadığım bu ilçenin insanlarının istekleri, kişisel davamın da kariyerimin de çok önünde gelir ve bundan sonra da her zaman böyle olacaktır. Çünkü kişileri kariyer ve ikballeri toplumun beklentileri ve istekleri toplumun önüne geçmemelidir. Ben buna yürekten inanan bir kardeşiniz olarak, Silivri’nin sesini dinledim, mahallerimizin, sokaklarımızın, köylerimizin sesini dinledim. Gençlerimizin sesini dinledim. Onların umut dolu ellerine el vermek adına bu umut dolu hizmet yarışında bende varım dedim.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kendi başına yola çıkmış bir kardeşiniz olarak ben kendimi sizlere emanet ediyorum. Bu göreve Silivri’mizin marka değerini daha yukarlara taşıyabileceğime inandığım, hep daha fazlasını hak ettiğini düşündüğüm gençlerimize daha güzel bir kent sunabileceğime inandığım için talip oldum. Silivri’nin kıymetini çok iyi biliyorum, görevimi yaparken insanlığımı ve iyi niyetimi hiçbir zaman bırakmayacağım. Sonuna kadar koruyacağım. Siyaseti insana hizmet anlayışında yapacağım. Şunu çok iyi biliyorum ki, CHP’de aday olabilecek kapasite de birçok kişi, birçok yetenek, birçok genç var. CHP, Cumhuriyeti kuran bir partidir. Aday Adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, kendileriyle demokratik olarak yarışacağımın sözünü sizlerin huzurunda veriyorum. Sonuç ne olursa olsun, partimin yetkili organlarının alacağı karara saygı duyacağım. Hizmetin temelini sevgi oluşturmaktadır. Hizmetin en iyisini Silivri’miz hak etmektedir. Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığında bana katkı sunan, değer veren ve İlçemize, Silivri’mize önemli hizmetleri olan, başta Belediye Başkanım Özcan Işıklar’a teşekkür ediyorum. İlçe Başkanıma ve Yönetimine, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve büyüklerime, Belediye de görev yaptığım süre içinde çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Partimize emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.