enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün’den Genç Çifte 14 Şubat Sürprizi

Başkan Akgün’den Genç Çifte 14 Şubat Sürprizi
15.02.2017
107
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah kıydıracak bir çifte sürpriz yaparak, nikahlarını kendisi kıydı.

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yurt genelinde birçok çift nikah salonlarına akın etti. Büyükçekmece’de oturan Yusuf Çoban ve Meryem Rabia Aliihsanoğlu çifti de aylar öncesinden 14 Şubat gününe nikah randevusu aldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de bu mutlu günlerinde çiftlere sürpriz yaparak, nikahı kendisi kıydı. Başkan Akgün, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile genç çifte sürpriz yaptığını ifade ederek, evlilik ile ilgili nasihatlerde bulunup nikahlarını kıydı. Nikah akdinin imzalanmasının ardından Akgün, çifte hediye takdiminde bulundu. Tören toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Birçok nikah kıyacak çiftin 14 Şubat gününü özellikle seçtiğini belirten Başkan Hasan Akgün, ” 14 Şubat günü belediye başkanlarının hepsi bütün günlerini nikah kıymaya ayırıyor. Sevgi günü bütün çiftlerimize ve herkese kutlu olsun. Sevgi günü bir gün değildir, önemli olan yüreğinizdeki sevgiyi eksik etmemek” ifadelerini kullandı.

“Unutulmayacak bir anı oldu”

Başkan Akgün’ün nikahlarını kıymasının kendileri için daha özel bir anı olduğunu ifade eden Yusuf Çoban, “Heyecanımıza daha çok heyecan kattı ve unutulmayacak bir anı oldu bizim için. Bizim için sürpriz oldu. Biz son anda öğrendik ve daha da heyecanlandık” dedi.

Kendileri için unutulmaz bir anı olduğunu dile getiren Meryem Rabia Aliihsanoğlu da, “Nikahımızı başkanımız kıydığı için çok mutluyuz. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e geldiği için çok teşekkür ederim. Unutulmayacak bir gün oldu, başkanımızın olması daha çok heyecanlandırdı bizi” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.