enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Çatalca’da beş yıllık hasret bitecek”

“Çatalca’da beş yıllık hasret bitecek”
16.01.2024
11
A+
A-

Oldukça bir kalabalık partili topluluğu ile seçim kampanyasına start veren CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, “2019’da kaybettiğimiz Çatalca Belediyesi’ne seçim sonrasında CHP bayrağını dikeceğiz. Beş yıllık hasret bitecek. ”dedi.

Oldukça bir kalabalık partili topluluğu ile seçim kampanyasına start veren CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, “2019’da kaybettiğimiz Çatalca Belediyesi’ne seçim sonrasında CHP bayrağını dikeceğiz. Beş yıllık hasret bitecek. ”dedi.

Erhan KIZILYAR

*

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, ilçe merkezinde düzenlediği toplantı ile seçim kampanyasını başlattı. 39 mahallede halkla bütünleşeceklerini –kucaklaşacaklarını bildiren Güzel, sorunların çözümüne ilişkin projelerinin de hazır olduğunu açıkladı. Seçim sonrasında Çatalca Belediyesi’ne CHP Bayrağını dikeceklerini ifade eden Güzel, ‘5 yıllık hasret bitecek’ diye konuştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir belediye başkanı olacağını söyleyen Güzel “Aydınlık yarınlara tüm Çatalca halkıyla birlikte yürüyeceğiz’ dedi. Güzel konuşmasını Nazım Hikmet’in bir dörtlüğüyle tamamladı.

Büyük ilgi

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel düzenlediği toplantıya resmen seçim startını verdi.

İlçe Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Çatalca CHP İlçe Başkanı Yakup Yaşar, Çatalca Belediye eski Başkanı Fırat Aykut, Durusu eski Belediye Başkanı Engin Akman, Belediye Başkan Aday Adayları; Halil Saral, Gökay Savaşan, Yasemin Gök, CHP Çatalca İlçe eski Başkanları; Süleyman Kolcuoğlu, Naci Özcan, CHP’nin önemli isimlerinden Kasım Kolcuoğlu, Merhum Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın oğlu Selçuk Kara, CHP Çatalca Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Cem Kara’yı unutmadı

Burada konuşan Erhan Güzel, kendisini adaylığa layık gören; Genel Başkan Özgür Özel, Parti Meclisi üyelerine ve örgüte teşekkür etti. 2009 yılında merhum başkan Cem Kara liderliğinde Ak Parti’den belediyeyi alarak sosyal demokrat belediyecilik ile Çatalca’yı buluşturduklarını ifade eden Güzel şöyle konuştu.

2009 yılından 2019 yılına kadar hem Çatalca Belediye başkan yardımcısı hem de CHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi olarak on yıl boyunca; iyi günde kötü günde; doğumdan ölüme vatandaşın yanında olan bir anlayışla vatandaşla aramızda gönül köprüleri kurmuştuk. 2019 yılında İstanbul için başladığı ve 5 yıl yılmadan-yorulmadan ortaya koyduğu hizmet maratonunda bize de yol arkadaşı olma şansını tanıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, şükranlarımı sunuyorum”

39 mahalle ile kucaklaşacağız

Şimdi yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Mensubu olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum bu partinin çatısı altında 15 yıl yerel yönetimler süreçlerinden aldığımız tecrübelerle yepyeni bir gelecek için; bir memleket sevdası, bir Çatalca sevdası, bir İstanbul sevdası, bir Türkiye sevdası diyerek yeni bir yola çıkıyoruz. 75 günlük programımızı; Kamu kurumları ziyaretiyle başlatıyoruz. 39 mahallesiyle bütünleşen Çatalca olacağız. 39 mahallesiyle kucaklaşan Çatalca olacağız. Muhtarlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, basın mensuplarıyla, toplumlun her kesimi ile kucaklaşan her an vatandaşın yanında olan bir Çatalca olacağız.

Çatalca’nın; sokakları, caddeleri, meydanları bizim

Çatalca’nın sokakları bizim. Çatalca’nın caddeleri bizim., meydanları bizim. Milletimizle buluşacağız. Hayallerimizi, hedeflerimizi anlatacağız. Ve Çatalca’mız için çok çalışacağız. Bir değil, 39 hedef için yola çıkıyoruz. Bu süreçte sıkılmadık el, çalınmadık kapı, dinlenmedik dert bırakmayacağız. Her mahallemizin sorunlarını dinleyip çözümlerini anlatacağız.

Üreten-yöneten-planlı bir kent: Çatalca

Çatalca’da üreten, yöneten, planlı, çok daha güzel bir kent hayal ettiğimizi daha önce dile getirmiştik. Bunlarla ilgili yaptığımız tüm projelerimiz hazır. Bunlarla birlikte her şeyi anlatacağız. Vatandaşın sorunlarına çözüm bulacağız. Bu dakikadan itibaren her yerde olacağız.

Örgüte ve aday adaylarına teşekkür

Örgütümüzün tüm neferleriyle sahada olacağız. Çalışmalarımızı ilk evvela ilçemizde başlatmıştık. Bu güzel örgütün tüm örgüt mensuplarıyla toplantılar yapmıştık. Yapmaya da devam edeceğiz. Başta ilçe başkanımız olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerimizle, danışma meclisimizle, meclis üyelerimiz, meclis üyesi aday adaylarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla bir araya geldi. Her birine bu yolda bizleri yalnız bırakmadıkları ve bu yolda yürümeye hazır olduklarını gösterdikleri için ayrı ayrı hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.

Birbirinden değerli kıymetli 6 belediye başkan aday adayı ile de bir araya geldik. Fikirlerimizi paylaştık. Onların bu süreç vatandaştan onlara gelen, onlara gelen talepleri dertleri dinledik. Verdikleri sözleri sözlerimiz kabul edip aldık başımıza koyduk. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum.

Beş yıllık hasret bitecek

Örgütümüzün her biriyle neferiyle bundan sonra da yine bir arada olmaya, toplantılar yapmaya, sorunları paylaşmaya, sahada büyük bir özveriyle, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Beş yıllık bir hasretten sonra CHP bayrağını Çatalca Belediyesi’nde dalgalandıracağız. Bu salonda bir araya gelen, gelemeyen örgütümüzün kıymetli üyeleri ve hemşerilerimizle hep birlikte yapacağız. Bu anlattıklarımı genel başkanımız sayın Özgür Özel önderliğinde, İBB başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu liderliğinde 39 mahallemizde partimize emek veren her bir üyemiz, mahalle temsilcimiz, delegemiz, kadınlarımız , gençlerimizle birlikte yapacağız. Öncemiz Çatalca olacak, ancak sonramızda Çatalca olacak. Aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz.

Atatürk’ün izinde bir başkan olacağız

Meydanlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir belediye başkanı olacağımı haykırdım. Gururla haykırmaya devam edeceğim. Bu duygularla bu düşüncelerle CHP Çatalca İlçe binasından 2024 yılında Nisan’ından itibaren Çatalca Belediyesi’nin başkanının CHP’li başkan adayının olacağını haykırmak istiyorum. Böylece her birimizi önce Allaha, sonra milletimize, sonra da örgüt üyelerimizin her birine teslim ediyorum. Yolumuz açık olsun Çatalca. Çatalca çok güzel İstanbul çok güzel olacak. Türkiye çok güzel olacak.

Son söz usta Nazım Hikmet’ten

Eğer hak haksızlıktan yüce

Sevgi nefretten üstün

Aydınlık karanlıktan güçlüyse

Çaresi yok usta biz kazanacağız.

Çatalca çok güzel, İstanbul çok güzel olacak. Türkiye çok güzel olacak.

Kaynak :Durum Gazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.