enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Albayrak’ın İlçe Programları Hayrabolu İlçesi İle Devam Ediyor

Başkan Albayrak’ın İlçe Programları Hayrabolu İlçesi İle Devam Ediyor
24.06.2019
133
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet döneminde ilçelerdeki çalışmalarına devam ediyor. 11 gün boyunca 11 ilçede vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve ilçede gerçekleştirilen yatırımları inceledi.

BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesinde gün boyu sürdürdüğü çalışmalar kapsamında öncelikle Lahana ve Buzağacı mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde Hayrabolu’da gerçekleştireceği yatırım ve projeler hakkında vatandaşlarla bilgi veren Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ALBAYRAK İLÇE PROTOKOLÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kadir Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün ile makamlarında bir araya geldi. Başkan Albayrak, ziyaretleri sonrasında Dr. Osman İnan ve Kaymakam Mehmet Sülün’e gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

HAYRABOLU MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Hayrabolu Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Dernek Başkanı Gürol Orta ve Hayrabolu mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Albayrak, 2019-2024 döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek projeler hakkında kendilerine bilgi verdi.  Muhtarların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, “Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

HAYRABOLU’DA YAPILACAK YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede gerçekleştirdiği mahalle ve protokol ziyaretlerinin ardından, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Belediyesi ile TESKİ ekiplerinin yer aldığı ve Hayrabolu’da gerçekleştirilecek projelerin değerlendirildiği toplantıya katıldı.

Başkan Kadir Albayrak’ın Hayrabolu’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları da eşlik etti.

Kaynak: Recep Karagöz

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.