enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bisikletçilerin Vadisi’nde Kitap Okuma Keyfi

Bisikletçilerin Vadisi’nde Kitap Okuma Keyfi
27.03.2017
121
A+
A-

27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü anlamlı bir organizasyon düzenledi.

 27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü anlamlı bir organizasyon düzenledi. Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Binası önünden harekete geçen çocuk bisiklet grubu, Yaşam Vadisi’ne ulaştı. Çimenlere serilerek kendilerine dağıtılan kitapları okuyan çocuklar, ikramlar eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kütüphane Birimi ve Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü işbirliği ile 27 Mart – 2 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı. Hem spor yapma hem de okuma alışkanlığını pekiştirmek için düzenlenen 53. Kütüphane Haftası’nın açılışı “Okumaya Pedallıyoruz” etkinliği adıyla, Yaşam Vadisi’nde yapılan okuma etkinligi ile gerçekleşti. Çocuklar önce bisikletleri ile Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Binası önünde toplandı. Grubu en önde temsil eden Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Haluk Karataş, çocuklara örnek oldu. Programa, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül de katıldı.

Atatürk Öyküleri ve Söylev Dağıtıldı

Marşlar eşliğinde sokaklardan geçen ve Adnan Kahveci Mahallesi’nden başlayan Yaşam Vadisi 1. Etap’a ulaşan bisikletli grup, hoş bir mizansen oluşturdu. Çocuklar, sürüşleri boyunca vatandaşların selamlamaları ve alkışları ile karşılaştı. Vadiye vardıklarında kendilerine Atatürk Öyküleri ve Söylev adlı kitaplar dağıtılan çocuklar, çay-kahve ve çikolata ikramları eşliğinde çimlere serildiler ve kitap okumanın keyfini çıkardılar. Başkan Vekili Şatır ise 53. Kütüphane Haftası’nı hep birlikte kutladıklarını belirterek, “Hayatınızda kitap okumayı hiç eksik etmeyin. Kitap; okumak demek, fikir demek, bütün farklı fikirlerin bir arada olması demek. Sizler için çok sayıda kütüphane açtık. Bu merkezler sizleri bekliyor.” diye konuştu.

Kütüphane Haftası’nda Dopdolu Program

53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kütüphane tanıtım günleri, “Müzeyle Tanışma Kütüphaneyle Buluşma” Edebi Yolculuklar projesi kapsamında gezi programları, oyun atölyeleri, 28 Mart Salı saat 17.30’da Erol Günaydın Sahnesi’nde, “Kütüphanelerde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Okuma Atölyeleri Çalışmaları: Sabahattin Ali Okumaları Örneği “konulu seminer düzenlenecek. Ayrıca kütüphanelerde en çok kitap okuyan üyelere ödüllerin verileceği “Kütüphane Ödül Töreni” yapılacak. 1 Nisan Saat 13.00’te Erol Günaydın Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan ödül töreninde Özgür Ayraçlar Kütüphane Kulübü tanıtım lansmanı yapılacak. Kulübe üye olmak ve etkinliklere katılmak isteyenler 444-09-39 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.