enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kadıoğlu Gençlerle Çayda Buluştu

Başkan Kadıoğlu Gençlerle Çayda Buluştu
15.10.2015
109
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu çay sohbetinde gençlerle buluştu.

Esenyurt Cumhuriyet mahallesinde bulunan Cumhuriyet Parkında düzenlenen çay sohbetinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu çok sayıda gençle bir araya geldi. Çay sohbetine Başkan Kadıoğlu ve eski dönem milletvekili Mukadder Başeğmez katılım sağladı.

Cumhuriyet parkındaki buluşmada söz alan eski dönem Milletvekili Mukadder Başeğmez, “AK Parti bu ülkenin omurgasıdır. Bizler bu vatanın evladı olarak AK Partiye ve Cumhurbaşkanı’na sahip çıkmalıyız. Yasa dışı güçler Kürtler ile Türkler arasında sorun oluşturmaya çalışıyor ama bizler 1000 yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşadık ve kardeşçe de yaşamaya devam edeceğiz. Aramızı bozmaya çalışanlar boşuna zahmet ediyorlar” dedi.

Biz küs değiliz ki barıştırılalım

Başeğmez’in konuşmasının ardından söz alan Başkan Kadıoğlu, “Geçmiş yıllarda iktidar olabilmek için halkımıza çok şey vaat ettiler. Ama iktidar olduktan sonra bu vaatlerin hiçbiri gerçekleşmedi. Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemeye çalışıyorlar ama milletçe buna izin vermeyeceğiz. Geçmişten bu zamana kadar kardeşçe yaşadık ve bundan sonra da bu böyle olacaktır. Avrupa’nın, Amerika’nın, İsrail’in Kürt kardeşlerimizi ve Türk kardeşlerimizi barıştırmak için geldiklerini söylüyorlar. Ama biz küs değiliz ki barıştırılalım. Bizler 1000 yıldan fazla kardeşçe yaşadık, yeri geldi düşmanlara karşı birlikte yiğitçe çarpıştık. Bu dış güçlerin en büyük derdi petroldür, enerji kaynaklarıdır, refah seviyelerini düşürmemektir. Ahmet Kaya ‘Ben Kürt’üm’ dediği için ‘Türkiye Türklerindir’ diyen gazete Ahmet Kaya’yı hain ilan ediyor ve şimdi de Kürtlerin partisi dedikleri HDP’yi ve Selahattin Demirtaş’ı baş tacı yapıyor” dedi.

Konuşmalar ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gençlerin sorularını cevaplaması ile çay sohbeti sona erdi.

BAŞKAN NECMİ KADIOĞLU IMG_3927 IMG_3928 IMG_3931

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.