enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Belediyesi 2016 Etkinliklerini Planladı

Büyükçekmece Belediyesi 2016 Etkinliklerini Planladı
16.12.2015
108
A+
A-

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında biraraya gelen Büyükçekmece Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, 2016 yılı içinde gerçekleştirilecek olan kültür ve sanat etkinliklerini planladı.

 

2016 yılı takvimine göre önemli gün ve haftaların belirlendiği yıllık etkinlik takvimi üzerinde titiz bir çalışma yürüten Büyükçekmece Belediyesi, başta kültür ve sanat etkinlikleri olmak üzere pek çok alanda yenilikçi uygulamalara imza atmaya hazırlanıyor.

 

“Önemli başarılara imza attık”

 

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinliklerde her zaman çıtayı yükselttiklerini, 16 yıldır başarıyla sürdürülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin artık tüm dünyada tanındığının altını çizerek; “Büyükçekmece Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi, kültür ve sanat alanlarında da önemli işlere, başarılara imza attık. Eğitim seviyesi yüksek olan Büyükçekmece halkı bizden bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha iyisini bekliyor. Bunun için artık hedeflerimizi de buna göre belirlemek zorundayız. 2016 yılı programını yaparken bu kriterleri mutlaka göz önünde bulundurmak zorundayız” diye konuştu.

 

Festival hazırlıkları hız kazanacak

 

Hazırlıklarına başlanan 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali hakkında da konuşan Başkan Akgün, festivalin bu yılda kusursuz gerçekleşebilmesi adına detaylı hazırlık dönemi geçirilmesi yönünde talimat verdi.  Toplantıda söz alan belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de 2016 yılı etkinlik planı hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.