enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kadıoğlu Üniversitelilere Darbeleri Anlattı

Başkan Kadıoğlu Üniversitelilere Darbeleri Anlattı
11.03.2017
110
A+
A-

Üniversiteli gençlere ülkede yaşanan darbeleri anlatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Geçmişimizi iyi bilmeniz gerekiyor” dedi.

Üniversiteli gençlere ülkede yaşanan darbeleri anlatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Geçmişimizi iyi bilmeniz gerekiyor” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul Esenyurt Üniversitesinde düzenlenen seminere katıldı. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat ile öğretim üyelerinin de izlediği “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Mücadelemiz” konulu seminerde konuşan Kadıoğlu, öğrencilere Türkiye’nin siyasi tarihi ve geçmişten bugüne yapılan darbeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Kadıoğlu öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

“Gençler, geçmişimizi iyi bilmeliyiz”

Darbelerin günümüz gençlerinin öğrenmesi gereken acı olaylar olduğunu belirten Başkan Kadıoğlu, “Geçmişimizi iyi bilmeniz gerekiyor. Atalarımızın hüküm sürdüğü bu topraklarda Avrupalıların nasıl oyunlar kurarak darbe yaptıklarını iyi bilmemiz gerekiyor. 2002’den sonra tam her şey yoluna girdi dediğimizde içimizdeki vatan hainleri 15 Temmuz’da darbe kalkışmasına çalıştı. Ama bu millet canlarını hiçe sayarak engel oldular. İçimizdeki vatan hainleri para, pul uğruna vatanımızı Avrupa’ya satma hainliğini yapmıştır. Biz bu satılmışlara rağmen ülkemizi ve milletimizi, şehit kanlarıyla sulanmış bayrağımızı çok sevdik. Bu vatanı, bu bayrağı sevdiğimiz için El Bab’dayız, Musul’dayız, Kerkük’teyiz. Biz Türkler Ezan-ı Muhammediye’nin okunduğu her yerdeyiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.