enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6286
EURO
34,7879
ALTIN
2.511,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Temel Karadeniz’den Kadın Personele Özel Resepsiyon

Başkan Temel Karadeniz’den Kadın Personele Özel Resepsiyon
09.03.2017
116
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın çalışanlarıyla resepsiyonda bir araya geldi.

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personele özel bir resepsiyon veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kadın personelin gününü kutlayan Karadeniz, “Kadın olmak zor. Başta erkeklerle uğraşmak zorundasınız. Dünyanın yarısı kadınsa, erkekler ve kadınlar bir elmanın iki yarısı gibi. Elmanın diğer yarısını ezer ve çürütürsek aslında kendi değerimizi yitiririz” diye konuştu.

Kadın personelle tek tek tokalaşarak, günlerini kutlayan Karadeniz, kadın çalışanlara kırmızı gül hediye etti.

“Belediyemizin başarısında kadın personelimizin payı çok”

Başkan Karadeniz, tüm dünya kadınlarının gününü kutladığına dikkat çekerek, “Belediyemizde kadın personelimizin sayısının fazla olduğunu biliyoruz ama hepsini bir arada görünce Küçükçekmece Belediyesini kadınlar yönetiyor ve aslında Küçükçekmece Belediyesinin başarısı da buradan geliyor denilebilir. Dünya kadınlarıyla ilgili asıl söylenilen şeyler değil, yapılan işler önemli. Kadın olmak zor. Başta erkeklerle uğraşmak zorundasınız. Dünyanın yarısı kadınsa, erkekler ve kadınlar bir elmanın iki yarısı gibi. Elmanın diğer yarısını ezer ve çürütürsek aslında kendi değerimizi yitiririz. 5 tane ablam, 2 kızım var. Kadınların dünyasını iyi anladığımı düşünüyorum. Yürekten alkışlıyorum sizi. Çok zor şartlarda bir hayat sürdüğünüzün farkındayım. Küçükçekmece için üretmiş olduğunuz değerler için hepinize teşekkür ederim” sözleriyle seslendi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.