enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ: “BÜTÜNCÜL ANLAYIŞI HİZMETE YAYACAĞIZ”

BAŞKAN YILMAZ: “BÜTÜNCÜL ANLAYIŞI HİZMETE YAYACAĞIZ”
A+
A-
Silivri Belediyesi tarafından Akören Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofraları İftar Programı mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. İftarda konuşan Başkan Yılmaz, “Bütüncül anlayışı hizmete yayacağız” dedi.

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programlarının bir diğeri Akören Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinleri, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile gönül sofrasında bir araya gelerek oruç açtı. İftar programına Başkan Yılmaz’ın beraberinde MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Akören Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ergin, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve mahalleliler katılım gösterdi.

 

 YILMAZ: “100 BİNİ AŞKIN HEMŞEHRİMİZLE ORUÇ AÇIYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz gerçekleştirdiği konuşmasında, “Akören mahallemizde kurduğumuz bu gönül soframıza şeref verdiniz hoş geldiniz. Sizlerle bu sofrayı paylaşmaktan, bu sofrada buluşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ramazan ayı bazı şeyleri hatırlama ayıdır. Tokun açın halinden anladığı, sırtı pek olanın açıkta olanın halinden anladığı, paylaşmanın, bölüşmenin ve kardeşliğin nasıl pekiştiğini hatırladığımız aydır. Allah nasip ederse Ramazan ayı sonuna kadar 100.000’i aşkın hemşehrimizle aynı sofrada oruç açmış olacağız. Bu sofralarda bir araya gelmeyi sağlayan hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah onlara bol kazanç ve daha fazla hayır hasenat işlemeyi nasip etsin” dedi.

 

“5 YIL İÇERİSİNDE TÜM SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ”

Başkan Yılmaz, bütüncül hizmet anlayışını vurguladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Ramazan Bayramı’ndan sonra izleyeceğimiz çalışma haritasını muhtarlarımızla konuştuk. Mahalle mahalle, köy köy gezip yarım günümüzü yerinde tespit yapmaya ayıracağız. Silivri’yi sadece çarşı meydanı ve sahilden ibaret görerek hizmet edersek, Silivri’ye ihanet etmiş oluruz. Silivri sadece sahilden çarşıdan ibaret değil! Akören, Kurfallı, Bekirli, Sayalar, Gümüşyaka ve Selimpaşa gibi birçok mahallemiz var. Öyleyse sizlerin oyuyla seçilen ben Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Silivri’yi bir bütün olarak görmeli, bütüncül anlayışı hizmete yaymalıyım. Silivri’deki bütün hizmetlerden tüm vatandaşlarımızın faydalanma hakkından hareketle Akören’inde problemlerini çözmeliyim. 5 yılık içerisinde hepsini tek tek çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. ”

 

Mahalle ve köylerde kurulacak iftar sofralarının devam eden 4günlük programı;

29 Mayıs Çarşamba Beyciler Mahallesi – Çayırdere Mahallesi / Beyciler Camii Önü- Çayırdere Okul Bahçesi

30 Mayıs Perşembe Fener Mahallesi/ Çarşı Cami Önü

31 Mayıs Cuma Alipaşa Mahallesi- K.Kılıçlı Mahallesi/ Muhtarlık Binaları Önü

01 Haziran Cumartesi Sayalar Mahallesi- Danamandır Mahallesi/ Sayalar Meydanı- Danamandıra Kapalı Pazar Yeri

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.