enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5134
EURO
34,9154
ALTIN
2.441,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
10.01.2022
140
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yılmaz, “Gecesini gündüzüne katarak yazılı, görsel ve işitsel medyada mesleğini layığıyla yerine getiren bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazeteciler haber alma ve yayma özgürlüğünün sağlanması, kamuoyunun aydınlatılması ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi ifa etmektedir. Gazeteciler toplumların gözü, kulağı, sesi ve vicdanıdır. Gazetecilik bir meslek olmakla birlikte aynı zamanda vasıf ve niteliği itibariyle önemli bir kamu hizmetidir. Topluma doğru bilginin tarafsız bir şekilde yansıması da gazetecilerimiz sayesinde olmaktadır. Zor şartlar altında dahi olsa, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri bin bir emek ve hassasiyetle vatandaşlarımıza ulaştıran kıymetli gazetecilerimizin gayretleri takdire şayandır. Gazeteciler, demokrasimizin gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türkiye basını milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan Cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale olacaktır.’ sözü, gazeteciliğin Cumhuriyet ve demokrasi için ne kadar önemli olduğunu açık bir şekilde göstermektedir.

Bu duygularla, gecesini gündüzüne katarak yazılı, görsel ve işitsel medyada mesleğini layığıyla yerine getiren bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal eden kıymetli basın mensuplarımızı da saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.