enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ’DAN KUAFÖR ESNAFINA ÖZEL HEDİYE

BAŞKAN YILMAZ’DAN KUAFÖR ESNAFINA ÖZEL HEDİYE
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 11 Mayıs itibarı ile hizmete başlayan kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek siperlik, önlük ve bakım setinden oluşan hediyeler verdi.

Koronavirüs salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile kapatılan kuaför, berber ve güzellik salonları 11 Mayıs itibarı ile yeniden hizmete açıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilk iş günlerinde esnafları ziyaret ederek hediyeler verdi. Ziyaretler esnasında hijyen ve sosyal mesafe kuralını hatırlatan Başkan Yılmaz, belediye tarafından verilen dezenfekte hizmetinin belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi. Haftada bir dezenfekte yapılacağını belirten Başkan Yılmaz, özel olarak hazırlanan ve içerisinde 2 adet önlük, 2 adet siperlik ve bakım seti bulunan hediye paketini takdim etti.

BAŞKAN YILMAZ: “MORAL HEDİYESİ VERDİK”

Silivri’deki 256 kuaför ve güzellik salonu işletmesinde dezenfekte çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, bugün ekipler tarafından tek tek esnaf ziyareti yapılarak hediye paketlerinin ulaştırılacağını söyledi. Başkan Yılmaz, salgın hastalıkla mücadele sürecinde birçok esnafın etkilendiğini belirterek şunları söyledi; “Bu pandemi sürecinde küçük esnafımızın birçoğu kapalı kaldı. Bu süreçten en çok etkilenen esnaflarımız berber, kuaför ve güzellik salonlarımız oldu. Bugün itibarıyla açıldılar. Biz Silivri Belediyesi olarak geride bıraktığımız hafta sonu boyunca ilçemizde bulunan tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte işlemlerini yaptık. Bugün de kendilerini ziyaret edip, hayırlı işler temennisinde bulunarak hal hatır sorduk. Yaptığımız ziyaretlerde esnaf kardeşlerimize yüz koruyucu siperlik, 2 adet önlük ve bakım setinden oluşan bir moral hediyesi takdim ettik. Silivri Belediyesi olarak pandemi bitene kadar önümüzdeki haftalarda bu işyerlerimizin dezenfekte işlemini rutin bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza bir kez daha sağlık, sıhhat, afiyet ve hayırlı işler diliyorum.”

REKLAM ALANI