enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Bedelini ödemek pahasına doğru bildiğimizden şaşmadık”

“Bedelini ödemek pahasına doğru bildiğimizden şaşmadık”
25.08.2015
116
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte Eğitim-Sen Silivri Temsilcisi Murat Satır, Yönetim Kurulu Üyeleri ve eğitimcilerle bir araya geldi. Işıklar her zaman desteklerini hissettiğini ifade ederek teşekkür etti ve ekledi: “Bedelini ödemek pahasına doğru bildiğimizden şaşmadık.” Eğitim-Sen Silivri Temsilcisi Murat Satır da “Bugün içinde bulunduğumuz baskılara ve tüm zorluklara birlikte karşı koyacağız” dedi.

TUĞLU: ARKADAŞLARIMI SİZLERE EMANET EDİYORUM

Ziyarette konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Bir eğitimci olmam nedeniyle kendimi çok rahat hissettiğim bir yerdeyim. Sizler zaten neredeyse bizlerden çok daha iyi ülkenin içinde bulunduğu durumu analiz etmektesiniz. Bu noktada sizlere söyleyecek pek bir şeyimiz yok gibi. Bildiğiniz üzere, yaklaşmakta olan yerel seçim, aslında genele giden yolda ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çok büyük önem taşıyor. Ben kısaca arkadaşlarımı sizlere emanet ediyor, onlara destek olacağınıza inanıyorum” dedi.

IŞIKLAR: GERÇEKLERİ GÖRMELİYİZ

CHP Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar da burada gerçekleştirdiği konuşmasında, yaşam biçimini korumak ve milli değerlere sahip çıkmak adına çalışmalar yaptıklarının altını çizerken şunları kaydetti: “Çağdaş, demokratik, laik ve insanı merkezine koyan bir anlayışı hayata geçirdik. Belediyecilik, hizmetlerin ete kemiğe büründüğü bir mantıktır aslında. Bu da sosyal yapının güçlenmesini sağlar. Elimizden kayıp gitmekte olan, örgütlenmesine izin verilmeyen bir toplum var. Bunu çok iyi görmeliyiz.

“DESTEĞİNİZİ HER ZAMAN HİSSETTİK”

Belediyelerin görevi, kent rantları yaratarak bunu toplumun bütün kesimlerine eşit şekilde dağıtmaktır. Sizlerle birlikte bu anlamda büyük mücadeleler verdik. Ve sizler en büyük çabayı ortaya koydunuz. Desteğinizi hep hissettik ve bu bize güven verdi. Bugün olduğu gibi geçmişte hizmet veren arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde çalıştık. Eğitim-Sen görevim boyunca hep yanımda oldu. O sandık başlarında verdikleri mücadeleyi hiç unutamam. Bu nedenle sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.

“SİLİVRİ’DE DÜRÜST SİYASETİN SAYFASINI AÇTIK”

Silivri tarihinin en zor dönemlerini yaşadık. Fiziki şartların dezavantajını avantaja çevirdik, beldelerin kapatılmasıyla birlikte yaşanan birleşme sürecinden yüzümüz ak bir şekilde çıktık. Bunlarla birlikte uzlaşma kültürünü hayata geçirdik. İçinde bulunduğumuz seçim atmosferinde karalama değil, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bunlarda bizim savunduğumuz uzlaşma kültürünün ve seviyeli siyasetin en güzel örneğidir. Yaptığımız listeyle de siyasete nasıl baktığımızı bir kez daha gösterdik. Dürüst siyasetin sayfasını açtık. Toplumu ötekileştirmeye çalışanların tuzağına düşmedik. Sessiz kesimin sesi olduk, onların ifade edemediklerini bir duyurduk. Biz, bir birleştirici unsur olduk. Demokrasi kültürü de zaten böyle filizlenir.

“BEDEL ÖDEMEK UĞRUNA DOĞRUDAN SAPMADIK”

Ayrıştırmak yerine, temel değerler üzerine konuşabileceğimiz ortak bir dil kurabiliriz ki bunu da büyük ölçüde başardık. Bedel ödemekten kaçınmadık. Doğru bildiğimiz neyse onu savunduk ve anlatmaya çalıştık. Kimseye teslim olmadık ve olmayacağız da.

“TÜRKİYE’DE KIRILMA SÜRECİ BAŞLADI”

Zor günleri atlattık. Artık Türkiye’de kırılma süreci başladı. Sokağa çıktığımızda, aydınlık bir Silivri arzusunun ne kadar güçlü olduğunu görebiliyoruz. Halkımızın bizlere olan ilgi ve alakası, kamuoyu araştırmaları da bu anlamda bizleri mutlu ediyor. Ancak hiçbir zaman rehavete kapılmamalıyız. Bunun için sizlerin desteğini rica ediyorum. Kendimizi sizlere emanet ediyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.