enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bek, güven tazeledi

Bek, güven tazeledi
23.02.2020
173
A+
A-

Geçtiğimiz aylar içerisinde atama ile Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı olan  A. Refik Bek, 23.02.2020 tarihinde Silivri Ünsal Düğün salonunda gerçekleşen 2. Kongrede güven tazeleyerek yeniden Silivri İYİ Parti ilçe Başkanı oldu. 

“İYİ PARTİ SİLİVRİ 2.OLAĞAN KONGRESİ  tek adayın katılımıyla geçekleştirilmiş olup, oy sayımı sonucunda, mevcut İlçe Başkanı Sayın A.Refik BEK oy birliği ile tekrar İlçe Başkanı olarak seçildi.  Kongreye  katılım sağlayan Divan Başkanı GİK üyesi Prof.Dr Murat Karaman, ilçeden  sorumlu İl yöneticisi  Orhan Can ve değerli İl yöneticileri ,Kongreye  katılan tüm siyasi parti ve STK temsilcilerine, İYİ Parti Silivri delegeleri ve üyelerine , Silivrili’li hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine de yer verildi.

Gerçekleşen kongrede söz alan Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı A. Refik Bek şunları kaydetti;

” Çizgisi ile bir çok kişiye cesarete veren, 31 Mart yerel seçimlerinde yaptığımız ittifakta Sayın Genel Başkanımız cesurlara öncü oldu. Biliyorsunuz cesurlar hareketinden sonra bir iki parti daha  kurulma teşebbüsüne geçti ve  şu anda bir tanesi kurulma aşamasında inşallah cesurlar hareketi olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlattığı bu yürüyüş sayesinde  Türkiye’nin markuz tarihi değişerek inşallah önümüzdeki dönem Tükiye fabrika ayarlarına dönüp tekrar parlamenter sisteme geçeceğiz. Burada mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bugüne kadar seçimlerde iş birliği yaptığımız Millet İttifakı ortağımız CHP  ile bundan sonra da Genel Başkanımızın dediği gibi aynı yolda yürümeye devam edeceğiz. Biz Türkiye’nin menfaatleri için Silivri’nin menfaati için herkes ile yol yürürüz. Yanlışlara yanlış,doğrulara doğru deriz. İYİ Parti Türkiye’nin Birleştirici gücü biliyorum hep aynı örneği yine burada da vermek istiyorum Türkiye’de herkesin ikinci takımı Beşiktaş, Türkiye’de herkesin ikinci partisi İYİ Parti diyorum. Ümit ediyorum Türkiye’de İYİ Partiyi birinci parti yapma konusunda her türlü çalışmaları azim ve gayretle çalışarak   bunu başarmak istiyoruz. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber:  Adnan Yıldırım

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.