enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEK TEŞEKKÜR ETTİ

BEK TEŞEKKÜR ETTİ
06.03.2021
148
A+
A-

Bir yıl içinde 5. Kez İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu Silivri’de ağırlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek, üçe katladıkları üye sayısı ile ilgili yeni hedefini gelecek dönem için yenilerken, birinci parti iddiasını ortaya koydu.

 

Parti Silivri İlçe Teşkilatında 200’e yakın yeni üyenin rozet töreni İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Salgın tedbirleri kapsamında yeni üyelerin tamamına değil, temsili bir program düzenlendi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek’in yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladığı komşu İstanbul İlçe Başkanları, İl Yöneticileri ile Başkanı partide hakim olan heyecanı paylaştılar.

İYİ’LERİN İL BAŞKANI BİR YILDA 5. KES SİLİVRİ’YE GELDİ

Bek yaptığı açılış konuşmasında büyük bir heyecanla salgın şartlarına rağmen sürdürdükleri üye çalışmalarını anlatırken, teşkilatlanma konusunda da kat ettikleri mesafeyi paylaştı. Bir yıl içinde 5. kez İl Başkanını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Bek, “Bir yılda üye sayımızı üçe katladık. Yeterli mi? Değil hedefimiz bir yıl içinde bu sayıyı da üçe katlamak.

20 Mart gibi yeni ilçe binamıza taşınacağız şu anda tadilat devam ediyor. Mayıs ayında yeni bir ivme ile yeni üye ve siyasi çalışmalarımıza hız kazandıracağız” dedi.

BEK TEŞEKKÜR ETTİ

Bek, konuşmasında İl Yöneticileri, mahalle teşkilatları, delegeleri ile partililerine çalışmalarına sundukları katkılar ve destek için teşekkür etti.

“HEDEFİMİZ SİLİVRİ’DE 1. PARTİ OLMAK”

“Birileri çalışmalarımızdan rahatsız oluyor” diyen Bek, “Özür dileyemeyeceğiz, çünkü rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. İnşallah hedefimiz Silivri’de 1. Parti olmak. Bununla ilgili de emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

KAVUNCU: SADECE KENDİMİZİ ANLATMIYORUZ HALKI DİNLİYORUZ

Buğra Kavuncu, Silivri Teşkilatında bulunan partililere seslenirken, “Siyaseti memlekete hizmet etmek, Türkiye’yi arzu ettiğimiz güzel yerlere taşımak için yapıyoruz. Doğru yolda olup olmadığımızı gösteren iki nokta var. Bunlardan biri alacağımız oy, ikincisi de yeni üye kayıtları” dedi.

“Sadece Silivri’de değil, birçok ilçede yoğun şekilde yeni üye katılımları gerçekleştiriyoruz. Dün Kadıköy’deydik yarın Sancaktepe’ye gideceğiz” diye değerlendirmelerini sürdüren Kavuncu, “Bir kaç gün önce esnafı gezdik hali perişan, beklentilerini dinledik TBMM’nde de aktarıyoruz. Sadece esnafın da değil toplumun tüm kesimlerinin taleplerini takip ediyoruz. Sorunları sadece dinlemekle kalmıyor bütün Türkiye’ye duyuruyoruz. Çözüm mercileri üzerinde karar almayı harekete geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Hürhaber

REKLAM ALANI