enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mustafa Sarıgül: 3. Havaalanı mutlaka Silivri’ye yapılması gerekiyor

Mustafa Sarıgül: 3. Havaalanı mutlaka Silivri’ye yapılması gerekiyor
25.08.2015
106
A+
A-

Chp genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile CHP’nin yurtdışı temsilcileri, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere biraraya geldi. Mustafa Sarıgül, bu toplantının ardından düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

3.HAVAALANININ MUTLAKA SİLİVRİ’DE YAPILMASI GEREKİYOR

3. Havaalanının İstanbul için bir ihtiyaç olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, şöyle konuştu:

“3. Havaalanının yapılması lazım. 3. Havaalanı projesini destekliyoruz. Ama yerine bakmamız lazım. 3. Havaalanı daha önce Silivri bölgesindeydi ve Sayın Topbaş’ın hazırlatmış olduğu planlarda da Silivri bölgesindeydi. Sonra Sayın Topbaş, Sayın Başbakan helikopterle gezdi. ‘Şuraya istiyorum’ dedi ve 3. Havaalanı bir gecede Silivri’den direkt kuzey ormanlarının bulunduğu bölgeye geldi. Bu konuyu ayın 30’undan sonra tekrar müzakere edeceğiz. 3. Havaalanın yapılması; Silivri olması gerekiyor. O bölge tamamen İstanbul’un kuzey ormanları bölgesidir. O bölgede yapılacak olan, bütün doğal dokuyu bozacaktır. Su kaynaklarının olduğu bir noktadır. O nedenle 3. Havaalanının mutlaka Silivri’de yapılması gerekiyor.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.